objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 11. marec 2010 ob 08:51

Šef Kapitalske družbe Jamnik zanika ustanavljanje politične stranke
Borut Jamnik je včeraj zvečer v oddaji Požareport na Info TV potrdil, da ga zanima vstop v aktivno politiko, demantiral pa govorice, da naj bi se že pogovarjal o ustanovitvi nove politične stranke
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednik uprave Kapiralske družbe Borut Jamnik je včeraj zvečer v oddaji Požareport na Info TV potrdil, da ga zanima vstop v aktivno politiko (vendar še ne zdaj), demantiral pa govorice, da naj bi se že pogovarjal o ustanovitvi nove politične stranke. Po sledeh govoric naj bi ti pogovori potekali med Jamnikom, predsednikom uprave Mercatorja Žigo Debeljakom in prvič človekom Petrola ter predsednikom Združenja Manager Aleksandrom Svetelškom, ki naj bi (zraven prištevajo še Tomaža Berločnika, predsednika uprave Istrabenza) veljali za najvplivnejšo neformalno skupino na slovenski gospodarski sceni. Jamnik pravi, da se z nikomer od naštetih ni pogovarjal o morebitnem ustanavljanju politične stranke, je pa potrdil, da je to že slišal, saj so ga o tem pred nekaj dnevi spraševali tudi novinarji časnika Finance.
Po pripovedovanju novinarjev Financ naj bi Jamnik, Debeljak in Svetelšek zbirali ljudi in pripravljali sezname za kandidature na tako imenovanih neodvisnih občinskih listah za letošnje jesenske lokalne volitve, njihova lista v Ljubljani pa naj bi na volitvah podprla vnovično kandidaturo župana Zorana Jankovića. Jamnik vse to seveda gladko zanika.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
borut jamnik Žigo Debeljakom Aleksandrom Svetelškom Tomaža Berločnika Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šef Kapitalske družbe Jamnik zanika ustanavljanje politične stranke