objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 10. marec 2010 ob 09:26

Damjan Murko trdi: Cime je Suzano Jakšič s tičem nabijal v tamalo!
Suzana Jakšič je ostala šokirana in brez besed: Murko naredi čisto vse, da bi prišel na naslovnico
2010 Pozareport

Odpri galerijo


Primorska starleta in podjetnica Suzana Jakšič je za naš portal zanikala pripoved razvpitega štajerskega estradnika Damjana Murka, da naj bi mu zaupala svoje seksualne in erotične izkušnje, predvsem pa seks s poškodovanim nogometašem Olimpije Sebastjanom Cimirotičem. V zadnji številki tabloidne revije Nova je namreč Murko opisal domnevno zgodbo o posteljnih avanturah Suzane in Cimeta, za Jakšičevo pa dejal, da mora biti "prava nenasitna fuk mašina."
"Rekla je, da je bil seks s Cimetom nor! Med njima je bila zgolj in samo strast, brez kančka čustev. To je bila najbolj nora pripoved, ki je še v tako trdnem erotičnem filmu ne vidiš in je ne prebereš v še tako vroči reviji za odrasle. Vse je šlo po hitrem postopku, kot po tekočem traku. Cime je nekje izbrskal njeno telefonsko številko in že naslednji dan sta se dobila in se prepustila posteljnim aktivnostim. No, seveda to ni trajalo dolgo, saj si je črna dama hitro premislila, in ko je športnik ugotovil, kaj zmore sila strasti pri Suzani, ga je kratko malo odpravila s tipičnimi ženskimi izgovori, kot so: boli me glava, imam menstruacijo, nimam prevoza ... a to mogočnega Cimeta ni ustavilo," je Suzanino izpoved slikovito ponovil Murko, ki naj bi tako potrdil namigovanja, ki so se pred meseci pojavila, da je Jakšičeva seksala s Cimirotičem, česar temnolaska ni nikoli javno priznala. Murko je še dejal, da je Cime, čeprav je imel poškodovano Ahilovo tetivo, iz Ljubljane k Suzani prišel s taksijem. In kljub njegovi poškodbi sta seksala. Ona je sedela na njem, on pa se je menda maksimalno izkazal in "jo s tičem nabijal v tamalo", je Suzanin in Cimetov seks sočno opisal Murko. Suzana Jakšič je po Murkovih besedah menda seksala tudi z nekim svetnikom iz njene občine in še z nekim graščakom, menda iz Maribora, kar je Murko bojda izvedel od drugih in ne od nje.
Suzana Jakšič pa trdi, da je "šokirana in nima besed, vendar se na ta nivo ne bo spuščala. Imela sem ga za prijatelja, zdaj pa se šlepa name … nimam besed." Jakšičeva pravi, da gre Damjanu Murku samo za to, da pride na naslovnico kakšne tabloidne revije, hoče pa se ji tudi maščevati. Zavrnila je namreč njegov predlog, da bi inscenirali zgodbo, kako vara svojo ženo Majo Žilavec, ker naj bi ga novinarji zalotili doma pri Suzani Jakšič, vse to pa bi objavila revija Nova. Poleg tega naj bi bil jezen na Jakšičevo, ker ga ni spravila v oddajo Ujemi sanje na TV Pika, ki jo vodita Stančka Šukalo in Miša Margan. Nastop Damjana Murka je namreč zavrnil producent Danijel Pohorec, ker naj bi z Murkom imela neke stare zamere.
Suzana Jakšič nam je še povedala, da je Damjan Murko s pripovedjo v Novi izgubil še zadnjo frendico, toda njemu se očitno gre samo zato, da je v medijih.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Suzana Jakšič Damjana Murka Sebastjanom Cimirotičem Majo Žilavec Stančka Šukalo miša margan Danijel Pohorec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Damjan Murko trdi: Cime je Suzano Jakšič s tičem nabijal v tamalo!