objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 9. marec 2010 ob 07:23

Minister Miklavčič na bolniški, kljub temu pa kupuje nov prestižni BMW
Minister za zdravje prejšnji teden ni prišel na sejo vlade, si je pa zato ogledoval nov avto znamke BMW
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za zdravje Borut Miklavčič je predprejšnji petek pristal v ljubljanskem Kliničnem centru. Zaradi slabega počutja so ga hospitalizirali v nevrološki kliniki, na oddelku za vaskularno in intenzivno nevrološko terapijo, v nedeljo dopoldne pa so ga zdravniki odpustili v domačo oskrbo.
Minister se je v Kliničnem centru ponovno pojavil v sredo dopoldne, vendar so kasneje zanikali, da bi ga hospitalizirali. Na ministrstvu za zdravje so povedali, da je Miklavčič v nevrološko kliniko prišel le po odpustno pismo. Kot je znano, predsednik vlade Borut Pahor že išče novega ministra za zdravje, Miklavčič pa naj bi odstopno izjavo dal takrat, ko bosta s Pahorjem "skupaj našla njegovega naslednika."
MInister Borut Miklavčič, ki je tako rekoč "na bolniški", v četrtek dopoldne ni prišel na redno sejo vlade, se je pa okoli 9.30 zjutraj (torej pol ure pred začetkom vladen seje) pojavil v Avtohiši Malgaj na Tržaški ulici v Ljubljani, kjer si je ogledoval nov avto prestižne nemške znamke BMW serije 5. Na naše vprašanje, ali kupuje nov BMW, nam je minister v petek sporočil, da je "zaprosil za predračun, naročil pa ga še ni."
Spomnimo, minister Borut Miklavčič je lani poleti doživel blažjo možgansko kap, kasneje tudi manjši kirurški poseg, v službi na ministrstvu pa se je vrnil v ponedeljek zjutraj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Miklavčič Borut Pahor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Minister Miklavčič na bolniški, kljub temu pa kupuje nov prestižni BMW