objavi na
pozareport.si

forum

Ponedeljek, 1. marec 2010 ob 07:08

Ekskluzivne fotografije: Kresalova, Senica in Pogačar so veliki prijatelji!
Dokazi: Katarina Kresal, Miro Senica in Igor Pogačar celo darila za mladoporočence kupujejo skupaj
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Aleksander Jančar, Miro Senica in Katarina Kresal, ...

				... ter Igor in Maja Pogačar so mladoporočencema Maši Potkonjak in Dušanu Korošču kupili Harley Davidson (za povečavo klikni na sliko).			... ter Igor in Maja Pogačar so mladoporočencema Maši Potkonjak in Dušanu Korošču kupili Harley Davidson (za povečavo klikni na sliko).


Junija 2008 sta se na obnovljenem ranču na Teharjih, imenovanem Mlinarjev hram, poročila znan celjski odvetnik Dušan Korošec in ljubljanska odvetnica Maša Potkonjak. Med povabljeni gosti sta bila tudi predsednica LDS in sedanja ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in odvetnik Miro Senica.
Vendar pozor, Kresalova, Senica, celjski nepremičninski mogotec Aleksander Aco Jančar (ta je mladoporočencema za poroko tudi posodil svoj ranč) in razvpiti Igor Jurij Pogačar, lastnik ljubljanskega podjetja Ram Invest, ki je stavbo na Dimičevi 16 oddal ministrstvu za notranje zadeve, Kresalova pa je zaradi očitkov korupcije in klientelizma fasala interpelacijo, so Korošcu in Potkonjakovi skupaj kupili darilo – motor slovite znamke Harley Davidson. Ekskluzivno pridobljene fotografije s tedanje celjske poroke leta in priložena voščilnica ob dovolj dragem darilu povedo čisto dovolj.

				Zabava na ranču Mlinarjev Hram: Maja Pogačar, Igor Jurij Pogačar, Aleksander Jančar, Dušan Korošec, Katarina Kresal, Miro Senica ...			Zabava na ranču Mlinarjev Hram: Maja Pogačar, Igor Jurij Pogačar, Aleksander Jančar, Dušan Korošec, Katarina Kresal, Miro Senica ... 				... tukaj pa Jančar, Korošec, Senica in Pogačar.			... tukaj pa Jančar, Korošec, Senica in Pogačar.
To je tudi najnovejši dokaz, da se Kresalova, Senica in Igor Jurij Pogačar poznajo bistveno bolj, kot skuša javnosti to zdaj prikazati ministrica Katarina Kresal. Spomnimo, ministrica je 17. februarja na spletnem portalu 24ur.com izjavila, da ve, kdo je lastnik stavbe na Dimičevi 16, ki jo je vzela v najem za policijo, hkrati pa je izjavila, da nikoli ne bi vzela v najem stavbe, katere lastnik bi bil njen prijatelj ...?!
Povejmo še, da je bila Maša Potkonjak pred leti kot odvetnica zaposlena pri Miru Senici, Jančar pa je med drugim lastnik hotela Evropa v središču Celja (kjer ob sobotah dopoldne brata Bojan in Boško Šrot, celjski župan in bivši prvi človek Pivovarne Laško, skupaj pijeta kavo). Dušan Korošec je Jančarjev osebni odvetnik.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dušan Korošec Maša Potkonjak Katarina Kresal miro senica Aleksander Aco Jančar Igor Jurij Pogačar Boško Šrot bojan šrot

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotografije: Kresalova, Senica in Pogačar so veliki prijatelji!