objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 28. februar 2010 ob 08:51

Ante Gotovac že nogiral mlado zaročenko Lano, ker je preveč žurala in spala
Razvpiti hrvaški podjetnik je bil naivno prepričan, da je našel idealno žensko, pa ga je ta maksimalno razočarala
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti hrvaški podjetnik Ante Gotovac, zdaj skoraj že bivši mož Slovenke Simone, s katero sta se razšla lani, je po manj kot mesecu dni že nogiral svojo mlado zaročenko Lano Boško, s katero se je zaročil po samo enem tednu poznanstva, se nato takoj vselil v njeno stanovanje, ji kupil avto in novi nos ter napovedoval glamurozno poroko, takoj ko bo uradno ločen.
"Upal sem, da sem našel idealno žensko. Ko sem jo spoznal, sem mislil, da je idealno dekle. Delala je v normalnem podjetju, ampak je dala odpoved. Spala je do poldneva, enih in bila budna do sedmih, osmih zjutraj," je zdaj medijem potožil Ante Gotovac. "Dvakrat sem jo opozoril, naj ne bedi tako dolgo, ampak je šla ven. Ni je bilo dva dni. Rekla je, da gre na pižama party, zdaj pa naj gre na pižama party. Ne bom dovolil, da se kdo norčuje iz mene," je dejal razočarani Gotovac.
Gotovac je po vselitvi v Lanino stanovanje takoj prijel za delo, začel je čistiti in sesati, vse, da bi pokazal, koliko je pripravljen vložiti v novo zvezo. "Poskrbel sem za dober PR, javno sem se z njo zaročil, se umaknil od zabav in drog, tega mi ne more nihče oporekati. Ona me glede tega ni poslušala. Želim, da je moja zaročenka kompromitirana," je rekel bivši partner Simone Gotovac. Trdi, da je Lani, ki ni imela niti vozniškega dovoljenje, kupil avtomobil. Morala bi narediti samo prvo pomoč, za kar ji je dal denar, ampak tega ni želela narediti, ampak je celo razbila avto. Zato se je odločil, da bo vzel tudi avto. "Ne potrebujem novih škandalov, želim si, da se oseba, ki je z mano, primerno vede. Šla je ven, ob treh zjutraj sem jo klical, naj pride domov, ona pa je rekla, da poje pesmice, samo ti poj, ampak ne več z mano," je ogorčeno povedal Ante.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ante Gotovac Simone Lano Boško

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ante Gotovac že nogiral mlado zaročenko Lano, ker je preveč žurala in spala