objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 12. februar 2010 ob 07:17

V Sašo Einsiedler naj bi se zaljubil pater Gostečnik, to sumi njen mož?!
Tilen Pusar, odhajajoči mož medijske zvezdnice, je medijem zaupal svojo plat njunega zakona
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po nekajmesečnem medijskem jamranju radijske in televizijske voditeljice, voditeljice seminarjev in treningov nastopanja ter samozavestnejše komunikacije Saše Einsiedler, kako je ostala uboga mama s petimi otroki, medtem ko naj bi se njen – menda – prevarantski mož Tilen Pusar posvečal novi ljubici Vlasti, s katero je naj bi pričakoval tudi otroka, je novinarjem svojo plat zgodbe povedal še Pusar.
V intervjuju za tabloidno revijo Story je Tilen Pusar dejal, da je ženo Sašo večkrat prosil, naj o njuni družini ne razlaga v medijih (televizijska je podrobnosti opisovala tudi v svojem blogu), vendar ga ni upoštevala. Njunega zakona je zdaj definitivno konec, čeprav je Pusar prepričan, da bi se zgodba lahko razpletla drugače, če bi le izbrala drugega terapevta; potem ko sta se odločila rešiti zvezo po njegovem skoku čez plot.
"Psihoterapevt Christian Gostečnik (gre za frančiškana, teologa, psihologa in pedagoga, predava pa tudi na ljubljanski Teološki fakulteti; op.p.) na tem področju nima nobenih izkušenj, saj je pater in živi v celibatu. Moj dvom se je pozneje izkazal kot zelo utemeljen, saj se je izkazalo, da je Sašo hranil z maščevanjem in jezo, posledično pa zanemaril celo to, da pri tem trpijo otroci. Ker se je omenjeni terapevt ukvarjal samo z njo, sem nehal hoditi k njemu, Saša pa tja hodi še danes. Z vsakim obiskom pri njem se je napetost doma stopnjevala. Velikokrat sem jo prosil, naj neha razčiščevati pred otroki, pa je rekla, da me le tako lahko prizadene," pravi Pusar.


Stvar naj bi šla celo tako daleč, da je Einsiederjeva zamenjala ključavnico in mu ni pustila do otrok, posredovati so morali celo policisti, ki so jo opozorili, da ji bodo naslednjič napisali kazen zaradi hlinjenja ogroženosti. Zatrjevala jim je namreč, da je njen partner grozil njej in otrokom. Pusar je poiskal tudi pomoč na Centru za socialno delo in po skupnem sestanku je bilo nekaj tednov res bolje. Nato pa se je agonija začela znova. Tilen je spet pristal na terapijo pri patru Gostečniku.
"Pri njem sem prepoznal skoraj vsak stavek, ki ga doma izreka Saša. Prosim sem ga, naj opusti maščevalno politiko, naj pomisli na otroke, pa ga to ni zanimalo. Večkrat je celo poudaril, naj se izselim iz hiše in jo prepišem na ženo ...," je za revijo Story povedal Tilen, ki je Sašo prosil, naj poiščeta pomoč pri kakšnem drugem terapevtu, vendar ga žena ni poslušala. Hrbet naj bi obrnila tudi krščanskim vrednotam, nanjo bojda ni mogel vplivati niti župnik, ki ga je včasih zelo cenila. Tilen Pusar je na ženino prošnjo še enkrat pristal pri patru, kjer pa se je zgodba menda spet ponovila. Frančiškan Christian Gostečnik naj bi mu vnovič svetoval, naj se izseli iz njune hiše na Kureščku, ki naj jo prepiše na ženo in naj se pokesa.
Zdaj pa je Tilen Pusar trdno odločen, da se otrokom ne bo odpovedal, saj niso stvar, s katero bi lahko barantali. Prepričan je tudi, da otroci potrebujejo oba starša, in pravi, da je popolnoma nedopustno, da terapevt odloča o premoženjskih zadevah. Tilen celo sumi, da se je pater Christian Gostečnik zaljubil v Sašo, saj je menda rekel, da je Tilen verjetno ljubosumen na razmerje, ki ga imata.
"Do takrat sploh nisem pomislil na kaj takega, ko pa je sam to večkrat poudaril, sem pomislil tudi na to. Slišali smo ga namreč tudi pred množico govoriti, kako se za šibkim telesom in cerkveno opravo skriva pravi dedec. Mislim, da svoj kompleks neizživetega moškega izživlja prek svojih pacientov. Kaj lepšega zanj, kot da je dobil v roke ranjeno, sicer pa pametno in plemenito žensko, s katero lahko manipulira. In ta človek ima strahoten vpliv na mojo družino. Saša je nedvomno dobra ženska, žal pa imajo nanjo velik vpliv drugi ljudje, ki za svoje hujskanje ne bodo prevzeli odgovornosti. Saša je vedno raziskovala vere, kot da vedno išče neko višjo silo, ki se ji popolnoma podredi in za njo živi. Začelo se je z jogo, new-ageom, budizmom, homeopatijo, krščanstvom in cerkvijo, njena zadnja vera pa je omenjeni psihoterapevt," je svoje ugotovitve okoli Saše Einsiedler po svoje razložil Tilen Pusar.
Pravi, da se je ozračje doma zdaj umirilo, ampak zgolj po njegovi zaslugi, ker se ne pusti sprovocirati. Saša je tudi uradno vložila zahtevo za ločitev, čeprav sta poročena samo cerkveno, na policijo vlaga kazenske ovadbe, češ da ji grozi, doma pa se po Tilnovih besedah skupaj igrajo z otroki in jedo za isto mizo. Saša naj bi mu tudi v obraz povedala, da je njen cilj izgnati ga iz hiše. Z ovadbami in s pomočjo Centra za socialno delo bi ji to lahko celo uspelo, če bi dokazala, da so ona in otroci ogroženi. Tilen Pusar se zdaj bori za polno skrbništvo in zagotavlja, da bo Einsiedlerjeva otroke lahko videla, kadarkoli bo želela, boji pa se, da bi ona preprečila stik z otroki. Saj razume, da jo je z varanjem prizadel, vendar, tako pravi Pusar, bi, glede na to, da je ona v prejšnjem zakonu storila enako napako, to lahko razumela. "... Kljub temu pa otroci niso nič krivi in ne bi smeli biti orožje za maščevanje nad partnerjem," je ogorčen Tilen Pusar.
Spomnimo, Saša Einsiedler in Tilen Pusar imata skupaj tri otroke, Saša iz iz prvega zakona še dva, toda povezana sta tudi poslovno. Vodita podjetje Heliopolis, Pusar&Co., izobraževanje, K.D.. Direktor podjetja je Pusar, po javno dostopnih podatkih pa sta leta 2008 imela nekaj več kot 22 tisoč evrov prometa in pridelala nekaj več kot 4 tisoč evrov izgube. Slišati je tudi, da naj bi se Saša Einsiedler na prihodnjih parlamentarnih volitvah potegovala za poslanko v državnem zboru, na listi Janševe SDS. Pred kratkim je z novo radijsko oddajo štartala na -sicer ne najbolj poslušanem - ljubljanskem radiu Aktual, na TV Slovenija pa bo kmalu vodila sobotno zabavno oddajo Parada, skupaj s plesalcem Domnom Valičem.
Saša Einsiedler je bila pred Tilnom poročena z borznikom Janezom Štrumbljem, njena ločitev pa je dokaj podrobno opisana v knjižni uspešnici Nevarna razmerja slečene Slovenije, ki jo je pred osmimi leti napisal Bojan Požar. Tudi takrat, ko sta se ločevala s Štrumbljem, Saša Einsiedler, ki je prvega moža menda začela varati s Tilnom Pusarjem, tega dolgo časa ni upala priznati medijem. To so bili tudi časi, ko je bila Saša Einsiedler na višku svoje medijske slave.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Saše Einsiedler Tilen Pusar Vlasti Christian Gostečnik Janševe Domnom Valičem Janezom Štrumbljem bojan požar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

V Sašo Einsiedler naj bi se zaljubil pater Gostečnik, to sumi njen mož?!