objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 8. februar 2010 ob 08:31

Tanja Žagar ima večjo srečo kot Rebeka Dremelj: vlomilca pregnala policija
V stanovanje popularne pevke je skušal vlomiti neznani moški, ona pa je na pomoč hitro poklicala policiste
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Tanja Žagar je minuli ponedeljek doživela neprijetno presenečenje. Ko je zjutraj sedela za svojim računalnikom, jo je obiskal nepovabljen in nezaželen gost, neznanec, ki je skuša vlomiti v njeno stanovanje. Zlikovec je najprej trikrat pozvonil, ampak zvezdnica se ni odzvala, ker ni nikogar pričakovala. Potem pa je nenadoma slišala sumljivo škrtanje v ključavnici in pogledala skozi kukalo ter videla moškega, ki se ukvarja s ključavnico na njenih vratih.
"Ko sem skozi kukalo videla neznanega moškega, sem se hudo prestrašila in šla čisto potihoma poklicat policijo, ki je prišla že čez štiri minute,"
je za revijo Story povedala pevka. Ko je opazila tipa, je tiho poklicala policijo. Ti so hitro prišli in verjetno jih je opazil tudi nepridiprav ter pobegnil, na hodniku pa pustil odmontirano ključavnico. "Očitno je vedel, da imamo kamere, saj je prišel in odšel skrit za črnim dežnikom. Ker pa ni bil skrit ob vhodu bloka, vseeno obstaja posnetek, po katerem bodo vlomilca najverjetneje hitro našli," še pravi šokirana Tanja..
Vsekakor pa je imela Žagarjeva večjo srečo kot njena pevska kolegica Rebeka Dremelj, ki ji je tat lani iz stanovanjske hiše pobral vse mogoče, od računalnika, nakita do denarja. So pa Tanji Žagar pred časom že vdrli v elektronsko pošto; imela pa naj bi srečo, saj je svoje gole fotografije hranila nekje drugje.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja zagar Rebeka Dremelj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tanja Žagar ima večjo srečo kot Rebeka Dremelj: vlomilca pregnala policija