objavi na
pozareport.si

forum

Ponedeljek, 8. februar 2010 ob 19:40

Šokantno: blizu oklanega Baričeviča našli umetni penis s kondomom!
Po tragični smrti zdravnika Saša Baričeviča, ki je poznal pol slovenske elite, na dan prihajajo šokantni podatki
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah, pridobljenih od preiskovalcev tragične smrti uglednega ljubljanskega zdravnika Saša Baričeviča, ki so ga v torek pozno popoldne na Oražnovi ulici v Rožni dolini do smrti pogrizli njegovi razvpiti trije bulmastifi, Joy, Atos in Atlas, so policisti na prizorišču tragedije našli tudi nekaj deset centimetrov dolg umetni penis (dildo) s pasom za pripenjanje okrog bokov. Šokirani policisti so tudi videli, da je bil čez umetni penis nataknjen kondom.
V strašnih bolečinah umirajoči Baričevič, ki je bil med prihodom prvih policistov še živ in tiho izdavil govoril "Ne ne ...“, je ležal gol. Takšnega so ga videli tudi redki sosedje, vendar so očitno napačno sklepali, da so mu obleko požrli psi (?!); v resnici pa je bil Sašo Baričevič ob tragičnem dogodku brez obleke, pravijo naši policijski viri.
Pri prvem veterinarskem pregledu ustreljenih oziroma evtanaziranih živali pa naj bi ugotovili tudi nekatere fizične spremembe na njihovih telesih (na tem mestu jih zaradi pietete do pokojnika razumljivo ne gre podrobno opisovati), ki namigujejo na nenavadna dogajanja, celo na sodomijo.
"Tega ne bo mogoče prikriti, to bo prišlo ven, to je videlo preveč ljudi," je že v sredo popoldne dejal naš vir, saj naj bi bile te ugotovitve znane več kot dvajsetim ljudem; večina teh se je namreč znašla že na prizorišču tragičnega dogodka. To naj bi tudi pojasnjevalo vedenje bulmastifov, ki so po mnenju številnih kinologov in ljubitejev psov "morali biti na nek način sprovocirani". Vse to bo znano po opravljeni pasji patologiji, "če psov ne bodo prehitro krematizirali, Potem so vsi dokazi uničeni, pravijo naši viri," ki razumljivo želijo ostati anonimni. Tisti kinologi in ljubitelji psov, s katerimi smo se pogovarjali, se tudi bojijo, da bi - zaradi Baričevičevih bulmastifov - nastala vsesplošna gonja proti psom, zato želijo, da se do konca in pošteno razišče, kaj se je v torek popoldne zares dogajalo med stenami Baričevičeve garaže.
Ugotovitve preiskovalcev naj bi bile še toliko bolj delikatne, kajti Baričevič, solastnik Medicinskega centra Barsos (druga solastnica je pediatrinja Cvetka Dragoš), je (osebno) poznal celo vrsto slovenskih politikov in drugih vplivnežev. Tudi predsednik vlade Borut Pahor je povedal, da je Baričeviča osebno poznal, v Baričevičevi kliniki pa so na menedžerske preglede hodili znani poslovneži. Na nekaterih spletnih forumih so se že pojavila imena in priimki politikov in gospodarstvenikov, ki so obiskovali kliniko Barsos in hodili k Baričeviču. Zato obstaja bojazen, trdijo naši viri, da naj bi "politika" in druge vplivne slovenske osebnosti skušale preprečiti izbruh dokazov, ki utegnejo pričati o "dvojnem življenju" uglednega zdravnika, ki je zelo dobro poznal polovico slovenske elite. Šokatna smrt zdravnika Baričeviča in pravno sporna vrnitev njegovih psov je sicer že tri dni top tema slovenskih medijev, zato bo stvari izjmeno težko kar "pomesti pod preprogo".
Na konkretna vprašanja, povezana z navedbami naših virov, so nam z ljubljanske policijske uprave odgovorili, da "kriminalisti z zbiranjem obvestil na podlagi Zakona o kazenskem postopku še niso zaključili. Ko bodo zbrali vsa obvestila, bodo o tem obvestili pristojno tožilstvo. In še, da policija javnost obvešča o okoliščinah dogodkov, kaznivih dejanj, prekrškov in podobno, če s tem ne škodi svojemu delu ali upravičenim koristim drugih. Pri tem spoštuje tako določila o varstvu osebnih podatkov kot tudi varstvo posameznikove zasebnosti."
Znano je, da je bil Sašo Baričevič rojen kot ženska Saša (tako pravijo tisti njegovi prijatelji, s katerimi smo se pogovarjali, drugi pa trdijo, da je bil-a Maja), po koncu gimnazije (tako spet pripovedujejo njegovi prijatelji) pa se je odločil(a) spremeniti spol. Nekateri policisti, ki tega niso vedeli, so bili toliko bolj presenečeni ob pogledu na golo in delno razmesarjeno telo pokojnika. S pokojno Zoro Roter naj bi "živela bolj kot brat in sestra," trdijo naši viri, ki so zelo dobro poznali Saša Baričeviča. Isti vrti še trdijo, da naj bi si Baričevič šele pred kratkim opomogel od Zorine smrti, slednja, ker psihično menda ni več zdržala, pa naj bi naredila samomor, čeprav je uradno umrla od srčne kapi, pravijo isti viri. Zdravnikova sestra Dea Baričevič pa vodi lekarno Barsos.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Afera Baričevič Sašo Baričevič Cvetka Dragoš Borut Pahor Dea Baričevič Zora Roter Barsos

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Šokantno: blizu oklanega Baričeviča našli umetni penis s kondomom!