objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 7. februar 2010 ob 07:59

Ante Gotovac pred deložacijo iz Laninega fleta vrgel psa in se vselil sam
Razvpiti podjetnik se je ekspresno, samo nekaj dni po zaroki, že preselil k svoji novi zaročenki
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti 41-letni hrvaški podjetnik Ante Gotovac, bivši mož stalete Slovenke Simone, ki se je pred kratkim po le tednu dni poznanstva ekspresno zaročil s 27-letno Zagrebčanko Lano Boško, se je je že vselil v stanovanje svoje nove ljubice. Odločil se je, da bo prodal hišo, v kateri sta živela s Simono in polovico denarja vložil v novo ljubezensko gnezdece. V Lanino stanovanje v Zagrebu je že prinesel televizijo, umetnine, oblačila in kozmetiko. K njej se je preselil samo nekaj dni pred napovedano deložacijo, ki naj bi se izvršila 5. februarja. Gotovcu namreč zaradi neplačanih obrokov kredita banka rubi stanovanje.
"Prodal bom hišo, v kateri sva živela s Simono, in polovico tega denarja vložil v Lanino stanovanje. Kopalnica se mi zdi malo premajhna, zato bova podrla sobo in jo povečala,"
je izjavil Ante. Lana je zaradi njega dala odpoved v družinski firmi, razkrila pa je, da jo je njen zaročenec očaral s svojo inteligenco, samozavestjo, natančnostjo in skrbjo za čistočo. Zaradi njega je iz stanovanja "vrgla" tudi svojega psa. "Imela sem psa, ki sva ga z Antejem podarila, ker je uriniral po stanovanju, on pa je moral to čistiti," je povedala bodoča pevka. Ante je naivni Zagrebčanki v svojem stilu obljubil, da jo bo spremenil v novo Seko Aleksić (bogato pevsko kariero je napovedal tudi svoji bivši ženi Simoni, a kaj ko ni znala peti in je bolj osvajala s svojo postavo in oblinami kot z glasom, in naši Urši Čepin, kjer je ostalo zgolj pri obljubah).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ante Gotovac Simone Lano Boško Seko Aleksić Urši Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ante Gotovac pred deložacijo iz Laninega fleta vrgel psa in se vselil sam