objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 4. februar 2010 ob 07:40

Razkritje: Artur Štern seksal z tudi generalno sekretarko Državnega zbora
Razvpiti intelektualec je obelodanil nekaj imen svojih ljubic, med katerimi so tudi znane Slovenke
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti doktor znanosti Artur Štern se je že večkrat pohvalil, koliko jih je položil. Po njegovih besedah jih naj bi bilo več kot petdeset in manj kot sto. Za tabloidno revijo Lea pa je poimensko navedel devet svojih bivših ljubic, ki so mu bile še posebej pri srcu, in razkril kopico sočnih detajlov svojih ljubezenskih avantur.
Prva na priljubljenem Arturjevem seznamu je Maja Kodre, žena zlatarja Jureta Kodreta, ki prihaja iz družine priznanih baletnikov, prej se je namreč pisala Kosi. Spoznala sta se nekega poletja na karate taboru v Rovinju, ona je bila začetnica, Artur pa ima črn pas. "Bivala smo v šotorih v Rovinju in hitro sem se zaljubil vanjo. Začela sva hoditi in spomnim se, da sva bila tako zaljubljena, da sva v Rovinju spala kar na zložljivi postelji ...," je povedal doktor. Skupaj sta bila leto in pol, nato pa se je on zaljubil v sošolko Neno, s katero sicer ni imel nič, ampak to je bil zadosten razlog za prekinitev zveze z Majo.
Sledi ji Andreja Kogoj, s katero sta se zbližala v neki diskoteki v Horjulu, ko je prišel iz vojske. "Že prvi večer po tej diskoteki sem jo zvlekel v 'hišo' (soba, op.p.) svojih starih starše, ampak z njo nisem mogel seksati, ker se mi preprosto ni dvignil. Blazno mi je bila všeč, ampak kakšna dva tedna nisem dobil erekcije," je iskreno povedal Artur. Tako kot vse ostale, je imela tudi Andreja vzdevek, klical jo je "kivi", in to menda zato, ker je imela veliko rit in majhno glavo. Z njo je Štern zdržal sedem let.
Tretja z liste priljubljenih pa je Mojca Prelesnik, s katero sta začela hoditi po osamosvojitvi Slovenije, vanjo pa je bil Artur menda najbolj zaljubljen, klical jo je "malček". Prelesnikova je zdaj generalna sekretarka Državnega zbora.
V nizu doktorjevih ljubic pa je bila tudi Indonezijka Yayah Khsibyah, s katero sta se spoznala na mirovnih študijah v Avstriji. Zanjo pravi, da je bila zelo "luštna", ampak premajhna in preveč čokata. "Sva pa bila zelo miselno povezana, lahko rečem kar na duhovni ravni. Bila je nekaj posebnega, seksualno pa me ni niti privlačila niti zadovoljila ..." Razšla sta se, ker se je ona vrnila v Indonezijo.
S Tatjano Žener, ki je danes uspešna ženska, saj dela kot prevajalka in urednica v Mladinski knjigi sta se spoznala na neki zabavi, hoditi pa sta začela leta 1995, ko je Artur doktoriral in priredil tridnevni žur na svoji domačiji na Vrabčah. "En del na Vrabčah je bil že urejen in s Tatjano sva se zaprla tja ter postala par, ne da bi to sploh izrekla," se spominja Štern, ki jo je klical Tajči, ker je bila blond kot pevka Tajči. "Bila je izredno načitana in izobražena ženska, verjetno najbolj od vseh, s katerimi sem bil."
Za njo je prišla Sabrina Hvala, mati treh otrok, ki se v Arturja zaljubila na podlagi njegovih intervjujev, zdaj pa je poročena z igralcem Valterjem Draganom. Ko sta začela afero, je bil on še s Tatjano, ona pa z možem. "Imela je manekensko postavo in obraz, bila je prava lepotica. Klical sem jo terikolo, to je živalca iz stripa." Skupaj sta bila tri leta.
Nasledila jo je Jana Štokovič, s katero ima šest let in pol staro hčerko Stelo Artes. Jana je hodila z njegovim kolegom, Arturju pa je bila zelo všeč. Na Zlatem bobnu v Portorožu pa je med njima preskočila iskra. Zvečer sta se dobila v Gavioliju, prespala in začela hoditi. Klical jo je svizec. Zapustila pa ga je na njegov 40. rojstni dan, ko se je vrnil iz Brazilije.
In tu je še Vlada Navotnik, s katero se je zapletel že leto pred tem, ko je dobil hčerko. Bila je organizatorka kulturnih srečanj v knjižnici v Dravogradu, kamor je Arturja povabila kot pesnika in pisatelja. Z njo se je dobival enkrat na mesec, ko pa se je razšel z Jano, sta postala par. Vmes ga je ona večkrat zapustila in se spet vrnila, on pa je "sral" še z neko Italijanko. Junija lani sta se poročila, ko pa se je Artur vrnil iz Kmetije in na Vrabče pripeljal še La Toyo, je Vlada dokončno spokala kufre.
La Toya, Artur jo kliče kurbetina in kljunotajči ali pa tudi prismuk, ki ga je sicer že nekajkrat zapustila, ker jo je prizadel in razočaral, in se spet vrnila, se kljub vsemu namerava 22. maja z Arturjem poročiti. Ona si želi "house party" ali pa tipično ameriško poroko s tortami in baloni, on pa porno poroko. In verjetno bo obveljala njegova. Točno opoldne bo pogostitev v Portorožu v Ondionu, vsak gost bo moral plačati vstopnico oziroma poročni paket, na voljo jih je le 150. Nato se bo druščina preselila na Vrabče, kjer se bo odvijal pornič v živo, ki ga bosta odigrala mladoporočenca, mediji pa bodo morali za snemanje oziroma akreditacijo plačati 2.000 evrov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern Maja Kodre Jureta Kodreta Kosi Neno Andreja Kogoj Mojca Prelesnik Yayah Khsibyah Tatjano Žener Sabrina Hvala Valterjem Draganom Jana Štokovič Stelo Artes Vlada Navotnik La Toyo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razkritje: Artur Štern seksal z tudi generalno sekretarko Državnega zbora