objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 2. februar 2010 ob 06:39

To pa še ne: Suzana Jakšič po novem prfoksa, znanje bo dajala za 59 evrov
Primorska starleta in podjetnica odpira šolo za nastopanje v televizijskih resničnostnih šovih
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Primorska staleta in podjetnica Suzana Jakšič, ki je zaslovela z nastopom v televizijskem resničnostem šovu Big Brother, nato pa nastopila še v Kmetiji slavnih, je polna novih domislic. Poleg tega, da je kakor menedžerka, sprva razvpiti pornesi La Toyi (razšli sta se tako bliskovito, kot sta začeli sodelovanje), zdaj pa menda ureja nastope prav tako razvpiti ločenki Urši Hočevar Čepin, bo po novem še učiteljica. Natančneje, pripravljala naj bi potencialne kandidate za nastope v televizijskih resničnostnih šovih. Jakšičeva namerava odpreti šolo za bodoče udeležence resničnostnih šovov, kjer naj bi jim za 59 evrov prodajala "svoje bogato znanje in izkušnje", ki jih je pridobila.
"Ker sem edina v Sloveniji udeleženka dveh šovov, kar seveda ne pomeni, da jih je s tem konec, sem se odločila, da delim svoje znanje z gledalci, predvsem tistimi, ki bi si želeli doživeti reality igro," je Suzana Jakšič bistroumno razložila za tabloidno revijo Nova.
Vsi željni tovrstnega znanja in seveda slave se lahko v Reality show šolo (če bo veliko povpraševanja, naj bi šola potekala po vsej Sloveniji), kjer bo Jakšičeva razložila vse o zakulisju šova, poteku in načinu snemanja ter odgovarjala na vsa druga vprašanja, že prijavijo. Tečaj bo trajal pet šolskih ur, ob koncu pa bodo udeleženci pisali test in si "pridobili potrdilo o pripravljenosti za vstop v resničnostni šov". Jakšičeva naj ni gostila tudi bivše udeležence resničnostnih šovov, največ učencev pa pričakuje s Štajerske, ker meni, da so ti znani po temperamentu in želji po nečem novem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Suzana Jakšič La Toyi Urši Hočevar Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

To pa še ne: Suzana Jakšič po novem prfoksa, znanje bo dajala za 59 evrov