objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 29. januar 2010 ob 09:40

Igralka Ana Dolinar rokerja Skočirja zamenjala z režiserjem Horvatom
Za ljubezen med Ano in Sebastijanom je bila tako kot za Ivo Kranjc in Klemna Slakonjo usodna predstava Pomladno prebujenje
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Fatalna igralka Ana Dolinar, ki je strla srce že mlademu režiserju Mitji Okornu, ki ga je lani zapustila in se zapletla v romanco z rokerjem, pevcem kultne skupine Big Foot Mama, Gregom Skočirjem, ima novo ljubezen, in sicer 12 let starejšega mariborskegarežiserja Sebastijana Horvata, s katerim sodeluje pri predstavi Mestnega gledališča ljubljanskega Pomladno prebujenje. In prav intenzivne vaje in priprave za omenjeni muzikal, ko je ekipa tako rekoč živela v gledališču, so bile krive, da se je Ana oddaljila od Skočirja in se zbližala s Horvatom, s katerim sta menda že mesec dni par. Mariborčan je tako kot igralkin prejšnji spremljevalec Skočir tip moškega, na katere pada Ana; na videz neurejen, bradat in s skuštranimi lasmi.
Te predstava oziroma njeno nastajanje pa ni bilo usodno samo za Dolinarjevo in Horvata, tu se je namreč rodila ljubezen tudi med igralcema Ivo Kranjc, ki je že nekaj časa poročena z igralcem Aljošo Ternovškom, in Klemenom Slakonjo, o čemer smo že poročali.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Dolinar Mitji Okornu Gregom Skočirjem, Sebastijana Horvata Ivo Kranjc Aljošo Ternovškom Klemenom Slakonjo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Igralka Ana Dolinar rokerja Skočirja zamenjala z režiserjem Horvatom