objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 27. januar 2010 ob 11:24

Sabina Remar, nezanimiva doma, utopično upa, da jo bodo opazili v Milanu
Ne več rosno mlada lepotica čez en mesec odpotuje v italjansko prestolnico mode in se nadeja, da bo lahko konkurirala svetovnim supermodelom
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja miss Universe Slovenije, manekenka in fotomodel, gola se je slikala tudi za slovenski Playboy, Sabina Remar, ki je na slovenskih modnih pistah skoraj ni več videti, se je odločila svojo manekensko srečo poiskati v italijanski prestolnici mode, Milanu. Tja naj bi odpotovala že čez en mesec. "Odločila sem se! Končno sem zbrala pogum in grem svetovni manekenski slavi naproti. Pred leti sem si služila kruh kot model v Turčiji. Tam so me vsi spraševali, zakaj se ne grem poskusit v središče modnega dogajanja. In zdaj je zadnji čas, da to naredim!" je za revijo Lady svojo odločitev pojasnila lepotica, ki pa se kljub temu, da ni več rosno mlada, utopično nadeja, da bo lahko konkurirala svetovno znanim supermodelom.
Trboveljska starleta ima za sabo kar nekaj ljubezenskih zvez, hodila je s pevcem in televizijskim voditeljem Markom Popovičem in hokejistom Gregorjem Polončičem, najbolj razvpita pa je zagotovo romanca z nogometašem Sebastijanom Cimirotičem, s katerim sta se lani razšla. Kaj  kmalu pa si je Sabina našla novega mecena, bogatega ljubljanskega dediča, čeprav občutno starejšega, Tomaža Kralja, h kateremu se je kmalu v hišo na Brezovici tudi preselila.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar, Markom Popovičem Gregorjem Polončičem, Sebastijanom Cimirotičem Tomaža Kralja,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar, nezanimiva doma, utopično upa, da jo bodo opazili v Milanu