objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 24. januar 2010 ob 08:32

Pobesnela La Toya je Arturjevi natakarici Gaji primazala klofuto!
Preklicala je tudi zaroko: pornesi dokončno prekipelo, ko je natakarico zasačila v hiši svojega zaročenca
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pornesa La Toya je zapustila Arturja Šterna, o čemer smo že poročali. Prekipelo ji je, ko je razvpiti doktor medijem razlagal, da je njegova bivša ljubica zbolela za aidsom, on se pa, sveto prepričan, da ga nima, ni niti testiral. Pornesi se zdi to njegovo širokoustenje, čeprav meni, da si je zgodbo o smrtonosi bolezni Artur izmislil, nesprejemljivo, saj trdi, da ogroža tudi njen biznis. Sama se je testirala in je zdrava.
Pika na i pa je bila, ko je La Toya nenapovedano obiskala Šterna na njegovi kraški domačiji v Vrabčah. Našla ga je pijanega, oblečenga v spalno haljo. Sprva je niti ni hotel spustiti noter, ko pa se je prebila skozi vrata mimo njega, je doživela šok. V dnevni sobi je naletela na natakarico Gajo, ki jo je Artur že večkrat omenjal kot svojo ljubezen. Takoj ji je primazala klufuto in jo nagnala iz hiše.
"Natakarici sem prisolila klofuto in ji rekla, da naj gre iz hiše, da nima v njej kaj delati," je dramatično sceno za tabloidno revijo Story kasneje opisala La Toya. To je bil tudi konec ljubezni med njo in Artujem Štrenom. Preklicala je zaroko in niti na misel ji ne pride, da bi se z njim poročila. "Če je mislil, da bom jaz njegova žena in da se bo on videval z natakaricami, se zelo moti. To se ne bo zgodilo, ker se jaz ne bom poročila s takim moškim," zdaj trdi silikonska pornodiva.
Artur Štern pa se zaradi vsega tega verjetno pretirano ne sekira, saj je pred časom novinarjem že brežbrižno dejal (ko je, spomnimo, govoril o svoji poroki, napovedani za 22. maja letos), da če ne bo nevesta La Toya, bo pa katera druga.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
La Toya Arturja Šterna Gajo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pobesnela La Toya je Arturjevi natakarici Gaji primazala klofuto!