objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 19. januar 2010 ob 08:24

Artur Štern: Prasica me je poklicala in mi povedala, da ima aids
Razvpiti intelektualec je razkril, da je ena od njegovih ljubic zbolela za aidsom, sam pa je prepričan, da ga nima in o testiranju ne razmišlja
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti doktor veterinarske medicine in bioloških znanosti Artur Štern, ki se je pred kratkim zaročil s porneso La Toyo, je za tabloidno revijo Nova razkril, da je njegova bivša ljubica, s katero sta se spoznala pred leti prek interneta ter na vseh možnih mestih in vogalih menda nenasitno in živalsko seksala, zbolela za aidsom. Čez čas pa, ko sta prekinila njuno divjo zvezo, ga je "prasica", kot jo imenuje Artur, saj njenega imena zaradi moralnih zadržkov noče izdati, poklicala in mu povedala, da ima aids, okužil pa naj bi jo verjetno njen tedanji fant, ki ga je imel že prej. Kontroverzni intelektualec pravi, da ji ni mogel pomagati in tudi ni hotela pomoči. Menda pa je ozdravela s pomočjo zdravil in "misterioznih čustvenih religioznih tehnik".
Kakorkoli, Štern je sveto prepričan, da nima aidsa, na testiranje ni niti pomislil. "Niti ščepca dvoma ni v meni. Vem, da nisem bolan, saj je ta ženska dobila aids za mano, že po tem, ko nisva bila več skupaj. Pa tudi sedaj, ko sem z La Toyo, me to ne skrbi, ker vem, da imajo pornoigralci na določena obdobja profesionalna testiranja za HIV, in tudi zato, ker sva si zvesta. Itak pa ona meni govori, naj se ne fukam naokoli," je razložil Štern, ki je menda od svojega 16. leta, odkar seksa, "pofukal" okoli 50 deklet, vsekakor pa manj kot sto, kot pravi sam.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern La Toyo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern: Prasica me je poklicala in mi povedala, da ima aids