objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 18. januar 2010 ob 07:18

Silikonska Čepinka se hvali, da je kot nagica zaslužila za dopust v tropih
Na Playboyevih fotografijah, ki ih je doslej objavila revija Story, je vidna velikanska doza fotošopa
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj razvpita slovenska ločenka Urša Hočevar Čepin, ki se je skoraj po letu dni le odločila in se slekla za slovensko izdajo Playboya (njene fotografije bodo objavljene v marčevski številko), je z golimi fotkami tudi zaslužila. Vsota sicer ni znana, ampak s honorarjem, ki ga bo prejela, bi si menda lahko plačala mesec dni luksuznih počitnic v tropih, tako se vsaj hvali sama. Glede na to, da je Urša brezposelna in vsaj uradno brez "sponzorja" (od Aleša Čepina se je ločila, njen zadnji "uradni spremljevalec" Danilo Strgar pa je od aretacije zaradi droge v Peruju, kjer čemi v zaporu, praktično pozabljen), s pevskimi nastopi pa tudi verjetno ne zasluži kaj dosti, Playboyevega honorarja skoraj zagotovo bo porabila za drage počitnice, saj ji bo zelo prav prišel za financiranje mega zabave, ki jo načrtuje za svoj 25. rojstni dan.
Silikonska blondinka, ki je Playboyevemu fotografu Aleksandru Štoklju pozirala v kranjskem Million Clubu (med drugim je gola ležala na kovinskem točilnem pultu), naj bi se prav za to priložnost potila v fitnesu, da ji nihče ne bi mogel očitati zloglasnega Photoshopa. Na fotkah s snemanja, ki jih je objavila tabloidna revija Story, je Urša dejansko videti odlično v primerjavi s tistimi fotkami, ki so nastale na nedavnem prednovoletnem koncertu srbske turbo folk zvezde Svetlane Ražnatović Cece na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Te smo pred kratkim objavili na našem portalu, Urša pa je na njih videti naravnost grozljiva. Ampak slednje niso računalniško obdelane, česar za Playboyeve, in tiste, objavljene v Story, definitivno ne moremo reči. Ravno obratno, vidna je zares velikanska "doza fotošopa".
Morda pa Urši Hočevar Čepin delamo veliko krivico, saj je čisto možno, da se starleta niti malo ne spozna na grafiko in nima pojma, kaj Photoshop sploh je?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Hočevar Čepin Aleša Čepina Danilo Strgar Aleksandru Štoklju Svetlane Ražnatović Cece

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Silikonska Čepinka se hvali, da je kot nagica zaslužila za dopust v tropih