objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 14. januar 2010 ob 07:26

Kdo bo to plačal: Urša Čepin za svoj 25. rojstni dan pripravlja mega žur
Blondinka je prepričana, da si odlično zabavo, glede na to, kaj vse je v zadnjih letih preživela, tudi zasluži
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj razvpita slovenska ločenka Urša Hočevar Čepin, ki se je pred kratkim slekla za slovensko inačico popularne moške revije Playboy (krasila bo marčevsko številko), bo v velikem slogu v prihodnjih dneh, enkrat po 18. januarju, ko je njen rojstni dan, v enem od ljubljanskih lokalov praznovala svojih 25.let.
"Zadnje leto je bilo zame precej naporno, leto 2010 pa sem začela uspešno in produktivno, torej sta tudi volja in želja po dobri zabavi ob mojem rojstnem dnevu vse bolj prisotni. Počasi je v moji glavi začela nastajati ideja o tem, kako bom zaokrožila prvih 25 let življenja in kdo vse bo na seznamu povabljenih gostov. Čeprav se z leti ne obremenjujem preveč, priznam, da sem v zadnjih petih letih doživela in preživela veliko, da so me leta oblikovala iz dekleta v žensko in da sem se obdržala na trdnih nogah, tako da mi odlična zabava na nek način tudi pripada," je med drugim za revijo Lea povedala silikonska blondinka.
Povabila naj bi vse svoje prijatelje, katere, pa še ne izda, obljublja pa tudi presenečenja. Mega žur naj bi izkoristila za promocijo svoje nove pesmi, ki jo je zanjo napisal hrvaški pevec Danijel Popović. Glede na to, da je pred kratkim izdala koledar z razgaljenimi fotografijami, namenjen prijateljem in poslovnim partnerjem, bo morda presenečenje prav to.
Prav tako še ni znano, kdo bo ta mega žur "v enem od ljubljanskih lokalov" tudi zares financiral.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Hočevar Čepin Danijel Popović

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo bo to plačal: Urša Čepin za svoj 25. rojstni dan pripravlja mega žur