objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 9. januar 2010 ob 09:22

Je Urška Čepin pregrda za gole slike v Playboyu? Ja, čisto možno!
Na Ceci je starleta bila popolnoma povožena ... pri fotografiranju žal ne bo šlo brez močne doze Photoshopa
2010 Pozareport

Odpri galerijoMedtem ko slovenski tabloidni mediji sesuvajo Kate Moss, ki ji na neki plaži na Tajskem menda visijo joške (to naj bi dokazovala na koncu članka objavljena fotografija, kjer je izpod bele srajce supermanekenke pokukala njena desna joškica), češ, povozil jo je čas, se je za slikanje v slovenski inačici Playboya odločila najbolj razvpita slovenska ločena Urša Hočevar Čepin.
Starleta, katere fotografije bodo objavljene v marčevski številki (izšla bo konec februarja), se na to menda pridno in vestno pripravlja. Hodi v fitnes in se sprehaja v naravi, saj naj bi bila trdno odločena, da ji "ne bodo mogli očitati dotika zloglasnega Photoshopa", to je računalniške obdelave, bolje rečeno saniranja njenih fotografij.
Mimogrede, Urško Čepin bo fotografiral Aleksander Štokelj, ki je za Playboy že slikal lepotičko in manekenko Sabino Remar. Toda naše fotografije, objavljene brez "fotošopa", vedno znova dokazujejo, da bo Čepinova še kako potrebna računalniške obdelave. Ali drugače, brez posega vrhunske tehnologije njeno golo telo enostavno ne bo primerno za objavo v Playboyu, pa fotograf Štokelj gor ali dol.
Pred časom smo že objavili fotografijo Urške Čepin, posneto na otvoritvi zdaj že razvpitega nočnega lokala Millions Club v Kranju. Tokrat pa objavljamo fotografije Urške Čepin, nastale na nedavnem prednovoletnem koncertu srbske turbo folk zvezde Svetlane Ražnatović Cece na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču. Urška Čepin je na Cecin koncert prišla v družbi mlajše sestre Ajde Hočevar, ki si menda prav tako želi postati strašna medijska zvezda.
Ali je Urška Hočevar Čepin, takšna, kot danes v resnici je, zares primerna za razkazovanje gole kože v Playboyu, kjer naj bi – po njenem mnenju - šlo za "estetiko golote", kot je pred nekaj dnevi umetelno izjavila za revijo Nova, pa presodite sami …

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Kate Moss Urša Hočevar Čepin Aleksander Štokelj Sabino Remar Svetlane Ražnatović Cece Ajde Hočevar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Je Urška Čepin pregrda za gole slike v Playboyu? Ja, čisto možno!