objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 5. januar 2010 ob 06:41

Kocka je padla: Urša Čepin se bo slekla za slovenski Playboy
Najbolj razvpita slovenska ločenka naj bi napela vse svoje sile, da postane Playboyevo dekle leta
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj znana slovenska ločenka Urša Hočevar Čepin se je vendarle odločila, da bo svoje golo telo pokazala bralcem slovenske izdaje Playboya. O tem, da bi razkrila svoje čare za omenjeno revijo, je svetlolasa starleta, ki se poskuša uveljaviti tudi kot pevka, razmišljala že lani, a se takrat ni odločila. Naj tega ne stori, jo je javno, po televiziji, prepričeval celo njen bivši mož in podjetnik Aleš Čepin.
Ker pa ji pevska kariera očitno ne gre najbolje, saj se moški menda bolj ogrevajo za njene joške kot pa navdušujejo nad njenimi pesmimi, se je odločila, da bo zaslovela še kot Playboyeva nagica. Prsata blondinka se na golo slikanje menda precej vneto pripravlja, saj pridno obiskuje fitnes, tako da bo pred objektiv modnega fotografa Aleksandra Štoklja stopila z brezhibnim telesom in ji ne bi nihče mogel očitati tako imenovanega photoshopa. Urša, ki naj bi se za ta korak odločila po temeljitem premisleku, pri tem pa jo podpirajo tudi njeni domači, se bo odločno potegovala tudi za naziv Playboyevo dekle leta.
"Seveda bom vse sile in napore vložila v to, da postanem Playboyevo dekle leta. Želela bi pokazati, da Playboyevo dekle leta ni nič spornega, umazanega in kontroverznega, da je golota le del nas in našega življenja, saj smo prišli na svet goli. Rojstvo je nekaj najlepšega in prav otrok prvi zagleda mamine gole prsi, ki so vir življenja. Playboya ne povezujem s seksom in grdimi stvarmi, ampak z estetiko golote, umetniško reprodukcijo golega telesa ali akta. To je tisto, kar nam je dala narava," je za revijo Nova med drugim pojasnila Urša.
Ni pa še znano, katero številko Playboya bo krasilo golo telo Urške Čepin.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Hočevar Čepin Aleš Čepin Aleksandra Štoklja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kocka je padla: Urša Čepin se bo slekla za slovenski Playboy