objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 2. januar 2010 ob 08:37

Suzani Jakšič bodo pred kamerami rezali špeh s trebuha, pa ne bo edina
Zvezdnica resničnostnih šovov ima maščobo že od poroda, zato naj bi šla na lepotno operacijo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pred kratkim smo poročali, da naj bi razvpiti mariborski estradnik Damjan Murko šel na lepotno operacijo pred televizijskimi kamerami. Komaj 24-letni štajerski slavček se je menda zdaj dokončno odločil, da si bo operiral svoje podočnjake. Kolebal je bojda med to varianto in liposukcijo.
V televizijski seriji, ki naj bi kmalu romala na male zaslone, in v kateri bo znan slovenski estetski kirurg Marjan Fabjan na svoji kliniki v Ankaranu "odpravljal telesne pomanjkljivosti" slovenskih estradnikov v živo pred očmi gledalcev, pa naj bi se Murku pridružila tudi primorska zvezdnica televizijskih resničnostnih šovo Suzana Jakšič, ki naj bi se za ta podvig odločila, ker si želi odstraniti maščobo na trebuhu. Ta ji je ostala od poroda in je menda tako trdovratna, da se je temnolaska v vseh teh letih še ni uspela znebiti. V oddaji scenaristke Tie Paynich, sicer modne oblikovake, se bodo rokam primorskega kirurga prepustili še Oriana Girotto, televizijska voditeljica in bivše žena priletnega igralca Borisa Cavazze, prva slovenska televizijska Sanjska ženska, starleta, novinarka tabloidnih revij Nova in Lea ter nesojena poslanka Slovenske ljudske stranke Miša Margan, manekenka in fotomodel Nataša Dobelšek (znana tudi kot občasna "tesna prijateljica" ministra za promet Patricka Vlačiča) in glasni razvpiti celjski koreograf  Igor Jelen Iggy.
Po vsem tem sodeč se nam obeta prava množična lepotna preobrazba slovenskih medijskih zvezdnikov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Murko marjan fabjan Suzana Jakšič Tie Paynich Oriana Girotto Borisa Cavazze miša margan Nataša Dobelšek Patricka Vlačiča Igor Jelen Iggy

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Suzani Jakšič bodo pred kamerami rezali špeh s trebuha, pa ne bo edina