objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 23. december 2010 ob 13:00

Tip starlete Ines Juranovič na WC-ju seksal z neko pohotno Prekmurko?!
Željko Stokanić zanika, da naj bi prevaral svojo blondinko iz Big Brotherja slavnih, ki je že napovedala poroko
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborska starleta in podjetnica Ines Juranovič, nekdanja razvpita miss Hawaiian Tropic, bivša Playboyeva zajčica (pred dvema letoma je zaslovela tudi s porničem, posnetim v eni od sob znanega gostišča Veronika na Pohorju, predvajanim na našem portalu) in finalistka nedavno končanega resničnostnega šova Big Brother slavnih na Pop TV, je v med bivanjem v BB-ju večkrat pojamrala, kako neizmerno pogreša svojega fanta Željka Stokanića.
Prav nasprotno pa bi lahko glede na govorice, ki so se razširile po Mariboru, trdili zanj. Medtem ko je bila Juranovičeva v Big Brotherju, naj bi se Stokanič zapletel z neko "razuzdano Prekmurko", ki je menda tako pohotna, da se je morala zaradi številnih ljubezenskih afer celo preseliti iz rodnega Prekmurja na Obalo. Neimenovani vir, na katerega se sklicuje tabloidna revija Lea, za Prekmurko, katere imena in priimka revija sicer ni objavila, zatrjuje, da "čeprav ima na obali fanta, je to ne odvrne od ljubezenskih pohodov". Na njene čare naj bi se tako ujel tudi Stokanić. On in Prekmurka naj bi se onegavila celo v WC-ju enega od znanih mariborskih lokalov. "Po tem, ko so ju dobili, sta se s to punco umaknila in zapustila gostilno. Sploh nas ne čudi, da se je ujel v njene niti, saj je punca precej znana kot radodajka v našem koncu in moški podležejo njenim čarom," razkriva vir uredništva revije Lea.
Ines Juranovič, ki je po koncu šova Big Brohter slavnih napovedala poroko z Željkom Stokanićem, je fantov domnevni skok čez plot takole komentirala: "Ne vem, kaj naj rečem. Malo mi gre na smeh ..." Vse to je, razumljivo, zanikal tudi Stokanič, čeprav bolj skopo, češ, "ne vem, o čem govorite. Nič ni res."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ines Juranovič Željka Stokanića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tip starlete Ines Juranovič na WC-ju seksal z neko pohotno Prekmurko?!