objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 22. december 2010 ob 08:05

Saša Einsiedler izsiljuje tudi predprejšnjega moža, finančnika Štrumblja?!
Medijska zvezdnica včeraj zvečer ostala brez oddaje: bivša moža se menda bojita, da bo zdaj, ko je prišel konec njene televizijske kariere, Einsiedlerjeva postala še hujša
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših zanesljivih informacijah Saša Einsiedler nima težav samo s prejšnjim možem Tilnom Pusarjem, ampak tudi z njegovim predhodnikom Janezom Štrumbljem, finančnikom in borznikom, zaposlenim v poslovnem imperiju razvpitega tajkuna in enega od najbogatejših Slovencev Igorja Laha.
Spomnimo, Saša Einsiedler, ki se je prej pisala Einsiedler-Štrumbelj, ima z Janezom Štrumbljem dva otroka, Gašperja in Manco. Naši viri pravijo, da naj bi Einsiedlerjeva tudi Štrumblju "nagajala" z videvanjem otrok, vse skupaj pa naj bi pogojevala z denarjem. Oba njena bivša soproga, Pusar in Štrumbelj, se po koncu njene - ne preveč gledane - televizijske oddaje Parada na prvem programu TV Slovenija (včeraj zvečer je bila na sporedu zadnja Parada) menda bojita, da bo medijska zvezdnica Einsiedlerjeva zdaj postala "še hujša," ko ji je postalo jasno, da je nepreklicno konec njene televizijske kariere.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
saša einsiedler Tilnom Pusarjem Janezom Štrumbljem Igorja Laha Gašperja Manco

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Saša Einsiedler izsiljuje tudi predprejšnjega moža, finančnika Štrumblja?!