objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 16. december 2010 ob 14:02

Dobil 50 tisoč evrov: Cimirotič podpisal pogodbo z nogometnim klubom Koper
Z Miranom Pavlinom sta podpisala v Playi: ljubljanski nogometni zvezdnik bo na Obali igral vsaj eno leto, nogometašem NK Luka Koper pa se bo na pripravah pridružil desetega januarja
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Sebastjan Cimirotič in športni direktor nogometnega kluba NK Luka Koper Miran Pavlin sta danes dopoldne v ljubljanskem lokalu Playa podpisala pogodbo o Cimirotičevem prestopu iz ljubljanske Olimpije k državnemu prvaku iz Kopra. Da bo popularni dribler Cime danes podpisal pogodbo, smo napovedali že včeraj, uradna predstavitev Cimirotiča kot novega napadalca Kopra pa bo sredi prihodnjega tedna, seveda v Kopru, skupaj s koprskim županom Borisom Popovičem, ki je menda eden od najbolj zaslužnih, da se Cime iz Ljubljane seli na Obalo. Pogodba med Cimirotičem in Koprom je sklenjena za eno leto, velja pa od 1. januarja do 31. decembra 2011. Po tej pogodbi bo Cimirotič v prvi polovici leta pokasiral vsaj 50 tisoč evrov. Sebastjan Cimirotič se bo igralcem Kopra na pripravah pridružil 10. januarja, deset dni pozneje pa skupaj z njimi potuje na daljše priprave v znano turško letovišče Antalya.
Sebastjan Cimirotič je po podpisu pogodbe za naš portal povedal, da je "zadovoljen, saj bo lahko normalno nadaljeval z nogometno kariero. V Kopru bom dokazal, da še vedno lahko igram dober in resen nogomet, kar je zame najpomembnejša stvar v življenju." Glede denarja pa Cime pravi, da je "s pogodbeno vsoto zadovoljen, če bom dobro igral, pa lahko zaslužim še več."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjan Cimirotić Miran Pavlin Borisom Popovičem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dobil 50 tisoč evrov: Cimirotič podpisal pogodbo z nogometnim klubom Koper