objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 16. december 2010 ob 07:43

Odpuščena: faksimile e-mailov med Ano Turk in šefi oddaje Svet na Kanalu A
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Vodstvo medijske hiše Pro Plus (Pop TV, Kanal A in Pop Brio) je odpustilo Ano Turk, novinarko oddaje Svet na Kanalu A, in to dva tedna pred porodom. Včeraj zjutraj pa je urednik oddaje Gregor Trebušak odslovil še Igorja Krmelja, prav tako novinarja oddaje Svet na Kanalu A in življenjskega sopotnika Ane Turk. Informacije o tem, zakaj in kako je prišlo do spora ter posledično odpustitve Turkove in Krmelja, se močno razlikujejo, zoper "nemoralno odpustitev" sodelavke Kanala A pa je že protestiralo Društvo novinarjev in publicistov, ki ga vodi novinar tednika Reporter Igor Kršinar.
Ana Turk in Igor Krmelj sta poleg urednice Sveta na Kanalu A Barbara Pance in novinarke Nataša Markovič sodila v "trdo jedro" oddaje, ko jo je še vodil prejšnji urednik Bojan Traven, zdaj novinar in redaktor oddaje Pogledi Slovenije na TV Slovenija. Po nekaterih govoricah naj bi Turkova (znana je postala s poročanjem o tajkunskih zgodbah ter aferi Ultra) in Igor Krmelj kmalu prestopila na TVS ali pa pristala v redakciji novega spletnega portala Brezcenzure.com, ki naj bi začel delovati v prihodnjih mesecih.
V nadaljevanju ekskluzivno objavljamo faksimile dopisov po elektronski pošti med odpuščeno Ano Turk, Draganom Kneževičem, producentom oddaje Svet na Kanalu A, in urednikom Gregorjem Trebušakom (glej Galerijo slik).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ano Turk gregor trebušak Igorja Krmelja Igor Kršinar Barbara Pance Nataša Markovič Bojan Traven Draganom Kneževičem glej Galerijo slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Odpuščena: faksimile e-mailov med Ano Turk in šefi oddaje Svet na Kanalu A