objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 7. december 2010 ob 08:22

Tilen Pusar: Saša Einsiedler je kruta in nič ogrožena, freza pa je moja!
Bivši mož medijske zvezdnice apelira na slovensko javnost, naj ne naseda njenim lažem, ker je ranjen njen ego in ogrožena njena ljubezen z duhovnikom Brankom Cestnikom
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Tilen Pusar, nekdanji mož Saše Einsiedler, je ekskluzivno za naš portal zanikal včerajšnje pisanje nekaterih medijev (glej članek z naslovom: Saša Einsiedler trepeta za življenje, Pusar ji baje grozi in vlamlja v hišo), ki so povzemali "izjave sosedov" njune družinske hiše na Golem pri Igu, kjer zdaj Einsiedlerjeva živi sama s petimi otroki. Pusar pravi, da bi "Saša lahko bila tako pogumna, da bi sama objavljala laži, kot jih je do sedaj, ne da prosi svoje prijatelje, da lažejo za njo. Spet laži! Saša ni popolnoma nič ogrožena," trdi njen bivši mož, "spet se dere pred otroki, ko jih pridem iskat in skuša manipulirati s stiki. Freza je moja, sem jo kupil s svojim denarjem in pri nakupu je bil z mano prijatelj Sandi. Enostavno sem jo odpeljal, ker sem jo rabil in bil potem tako prijazen, da sem, ko je spet zapadel sneg prišel uredit cesto s svojo frezo, da so šli lahko otroci zjutraj v šolo. Ura je bila celo pol treh zjutraj, ker z avtom nisem mogel ven, sem pri minus osem stopinjah celzija moral spati zunaj, v spalni vreči, namreč kljub temu, da sem ji priskočil na pomoč, bi bila najbolj vesela, če bi umrl."
"Ne nasedajte njenim lažem," Pusar apelira na slovensko javnost, "Saša je brezsrčna in kruta, ker je ranjen njen ego in ogrožena njena ljubezen z Brankom (duhovnikom Brankom Cestnikom iz Frankolovega; op.a.). Skupni prijatelji in sosedje dobro vedo kakšna je situacija," na koncu pravi Tilen Pusar.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tilen Pusar Saše Einsiedler Brankom Cestnikom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tilen Pusar: Saša Einsiedler je kruta in nič ogrožena, freza pa je moja!