objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 6. december 2010 ob 07:01

Katarina Kresal trdi, da govorice o mamilih in overdozu nekdo namerno širi
Ekskluzivno: ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS absolutno zanika vedno pogostejše govorice, da je zaradi kokaina pristala v ljubljanskem Kliničnem centru
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Že nekaj tednov se širijo govorice, da naj bi ministrico za notranje zadeve in predsednico LDS Katarino Kresal urgentno prepeljali v ljubljanski Klinični center, ker naj bi se predozirala s kokainom. Nazadnje smo anonimno elektronsko poročilo s takšno vsebino prejeli v soboto zjutraj (glej faksimile). Sicer pa te govorice ne prihajajo samo iz političnih krogov, saj jih navajajo tudi zdravniški viri iz Kliničnega centra.
Katarina Kresal nam je prek Petre Škofic, svetovalke za odnose z javnostmi na ministrstvu za notranje zadeve, sporočila, da "nič od tega ni res, da to nekdo namerno širi," kar naj bi pomenilo, da ji skušajo podtakniti uživanje kokaina. Ministrica Kresalova v zadnjem času, kot zagotavlja Petra Škofic, tudi sicer "ni bila v Kliničnem centru," Katarina Kresal pa dodaja, da "v zvezi z mamili absolutno ni nič res."
Spomnimo, v ponedeljkovi oddaji Tednik na TV Slovenija, na temo neformalnih povezav in omrežij v slovenski politiki, je družabni kronist Nedeljskega dnevnika Aleksander Lucu med drugim dejal, da je "vse prepleteno z gejevsko-kokainsko prepredenostjo." No, koga točno je imel v mislil, pa Lucu ni izdal.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarino Kresal Petre Škofic Aleksander Lucu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Katarina Kresal trdi, da govorice o mamilih in overdozu nekdo namerno širi