objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 1. december 2010 ob 10:31

Tomaž F. Lovše, lastnik Dinersa, potrdil: Ja, zaposlil sem Simono Dimic!
Nekdanja šefinja kabineta svetovalka uprave Diners Cluba Slovenije. Nima menedžerske pogodbe in je zaposlena za nedoločen čas
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Tomaž F. Lovše, lastnik Diners Cluba v Sloveniji in Italiji, sicer pa eden od najbogatejših Slovencev po izboru revije Manager, nam je potrdil informacije, da je danes zaposlil Simono Dimic, nekdanjo šefinjo kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja. Dimičeva bo svetovalka uprave, zadolžena za trženje produkta BTA (Business Travel Account) ali tako imenovanega potovalnega računa. Dimičeva nima menedžerske pogodbe, zaposlena je za nedoločen čas, njena mesečna plača pa naj bi znašala okoli 2400 evrov neto.
Poslovnež Lovše, rezident Monte Carla in predsednik Smučarske zveze Slovenije, italijansko pisarno pa ima v Milanu, je za naš portal povedal, da se z Dimičevo poznata že dlje časa, vendar poudarja, da ne posluje z državo, prav tako nima v lasti nobenih delnic ali obveznic podjetij, ki so v lasti države.
Spomnimo, po odhodu iz vladnega kabineta in državne uprave se je Simona Dimic začasno zaposlila v turistični agenciji Escape, ki je v lasti njenega spremljevalca Romana Horvata.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž F. Lovše Simono Dimic Boruta Pahorja Romana Horvata

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tomaž F. Lovše, lastnik Dinersa, potrdil: Ja, zaposlil sem Simono Dimic!