objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 12. november 2010 ob 09:51

Kabinet Boruta Pahorja: izvolite, tukaj imate še eno Jeretičevo pismo!
Predsednik vlade Borut Pahor pisma Sebastjana Jeretiča ne komentira, so nam pa iz njegovega kabineta poslali še eno Jeretičevo pismo, ki ga je Pahor dobil včeraj pozno zvečer
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Špela Vovk, tiskovna predstavnica kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja, nam je po današnji objavi pisma Sebastjana Jeretiča na našem portalu poslala naslednje Pahorjevo sporočilo: "Pisem ne komentiramo, menimo, da pisma o piscu samem povedo vse." Hkrati nam je predložila še eno pismo, ki ga je Jeretič poslal Pahorju včeraj, 11. novembra, malo pred deseto uro zvečer, prav tako prek svetovalca v Pahorjevem kabinetu Matjaža Nemca. Tudi drugo pismo Sebastjana Jeretiča objavljamo v celoti.

Dragi predsednik,
V prejšnjem pismu (ki so ga dobili tudi tisti, ki jim ni bilo namenjeno) sem ti opisal moje čustveno doživetje zadnjih dveh let, sedaj pa bi ti povedal še nekaj racionalnega.
V tej situaciji je edina možnost, da se skoncentriraš, postaviš na noge, okrepiš svojo ekipo z operativci in zaključiš ta mandat.
Dogajanje v državi je katastrofa. Birokratski aparat melje življenje in nobena politika mu ne pride do živega. Država je teren. Države ni mogoče voditi iz kabinetov. Nimaš pravih ljudi za to nalogo.
Stanje v stranki je še huje. Od moje izjave me kličejo ljudje, ki mislijo, da se dela alternativa. Nobene alternative ni. Preprosto zbrihtaj se in uredi stvari. In ne pozabi, da je to tvoja stranka in da je ni treba trpinčiti zaradi domnevno nove politike.
Mene osebno ne zanima ne stranka ne nacionalna politika. Samo delati hočem to, kar znam. Če bom moral, bom pač šel v tujino. A bolje bi bilo, če me preprosto pustite na miru. In nobena paranoja ni potrebna. Ne razumem sedanjega strahu.
lp sebastjan

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Špela Vovk Boruta Pahorja Sebastjana Jeretiča Matjaža Nemca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kabinet Boruta Pahorja: izvolite, tukaj imate še eno Jeretičevo pismo!