objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 10. november 2010 ob 10:01

Sesuta Nana Zeneli iz Big Brotherja na psihoterapijo in sodišče
Razvpiti starleti ni lahko: po odhodu iz hiše Big Brother je doživela pravi linč s strani komentatorjev, pojavljajo se govorice, da se z možem Geno Zenelijem ločujeta, Aleš Čepin pa ji grozi s tožbo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita podjetnica, starleta in medijska zvezdnica Nana Zeneli, se je, potem ko je v nedeljo zapustila hišo Big Brother (dva tedna pred njo se je moral od resničnostnega šova posloviti njen mož Gena Zeneli), morala v studiu soočiti še z linčem, ki so ji ga pripravili komentatorji. Prsata blondinka je bila že med tekmovalci precej nepriljubljena, očitali so ji zahrbtnost in spletkarstvo, med gledalci pa je veljala za najbolj konfliktno osebo med stanovalci. Najbolj so jo prizadele besede Angelce Likovič, ki jo je označila za hinavko, komentatorkinim besedam pa je pritrdil še njen mož Gena Zeneli. To pa je starleto še bolj šokiralo in potolklo do te mere, da bo spet obiskala psihoterapevtko, ko bo malo prišla k sebi in se pogovorila z možem, ne izključuje niti krajšega dopusta, da se bodo kot družina sestavili. "Ta drek bom požrla. Vem, da nisem hinavka, res pa tudi nisem diplomat, preveč sem direktna. Sem pa zaščitniška in materinska do vsakega, ki ga vzamem za svojega. Moja težava je ravno to, da se za človeka preveč zavzamem, sem preveč zaščitniška. Zdaj bom obiskala psihoterapevtko. Skupaj bova vse analizirali," s temi besedam je svoje obnašanje za tabloidno revijo Lea opravičila Zenelijeva. Medijska zvezdnica je priznala, da že dlje časa trpi zaradi depresije, zaradi česar je nekaj časa jemala močne tablete. Ker pa ji ti niso pomagali, se je po pomoč zatekla k psihoterapevtki in zmanjšala dozo zdravul. Poleg tega se bori še s klavstrofobijo, kar je bil tudi eden od razlogov - najpoglavitnejši je bil denar, da se je prijavila za nastop v resničnostnem šovu. "... Premagala sem velik strah - klavstrofobijo, kar je zame velika zmaga ...," je med drugim povedala.
Poleg razčiščevanj zadev z možem (koreograf in plesalec je po odhodu iz Big Brotherja za tabloidno revijo Nova menda izjavil, da je njegova žena vložila zahtevo za ločitev, nato pa sta oba to demantirala) in psihoterapije čaka Zenelijevo tudi sodišče z Alešem Čepinom, bivšim možem Urše Čepin (trenutno ena od tekmovalcev v Big Brotherju slavnih). Ta se je v nedeljo, preden je škandalozna estradnica zapustila šov, prikazal v studiu Big Brotherja in se prek kamere soočil z njo. Zanimalo ga je predvsem, zakaj je kljub prepovedi Urše Čepin izdala knjigo Prekletstvo v zlati kletki, za katero Čepin trdi, da je polna laži. Zenelijeva mu je odgovorila, da naj se glede knjige obrne na njenega odvetnika. Bivšemu lastniku TV Paprika pa je očitno zaradi njene arogance prekipelo, trdno je namreč odločen, da jo bo tožil. "Tožil bom Nano, ker je izdala knjigo, čeprav ji je Urša to prepovedala. Kot da to ne bi bilo dovolj, me je opravljala še v šovu Big Brother in me hotela prikazati kot pošast. Zdaj sem jezen in užaljen ter jo bom tožil do konca, ker je pri meni in mojih otrocih odprla stare rane. Ogromno poslovno škodo mi je naredila že s knjigo, saj so poslovni partnerji odpovedovali posle kot po tekočem traku ... Zato jo bom tožil za denarno odškodnino, polovico te bom dal v dobrodelne namene, polovico pa otrokom na varčevalni račun. Čeprav mi take sramote, kot smo jo doživeli jaz in otroci, ne more noben denar poplačati ...," je za Leo povedal Čepin.
Glede na to, da zakonca Zeneli nista zapustila šova kot zmagovalca in si prislužila bajne nagrade 150.000 evrov, zaradi česar sta se v Big Brother tudi prijavila, jima ne preostane ničesar drugega, kot da še naprej furata svoj biznis - čiščenje zasebnih hiš. Čistita oba, šef pa je Gena, Nana pa je pri njem zaposlena.
Gena Zeneli, ki je razočaran nad sedanjo slovensko vlado (bolj všeč mu je bila prejšnja), razmišlja celo o vstopu v politiko, čeprav povabila še ni dobil. Meni, da "taka politika, kot je zdaj, ni za nikamor. Ne prenesem ljudi, ki samo govorijo, govorijo, naredijo pa nič ...", . Ugotovil je namreč, da "stvari lahko spremeniš le s politično udeležbo ..." Glede na to, da je koreograf in plesalec z nastopom v resničnostnem šovu pridobil veliko oboževalcev in požel pozitivne kritike, bi mu prodor v slovensko politiko lahko celo uspel.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nana Zeneli Gena Zeneli) Angelce Likovič Alešem Čepinom Urše Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sesuta Nana Zeneli iz Big Brotherja na psihoterapijo in sodišče