objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 23. oktober 2010 ob 12:10

Roman Horvat, spremljevalec Simone Dimic, tudi maneken za hotele Istrabenza
Poglejte video: razvpiti spremljevalec zdaj že nekdanje šefinje kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja kot romantični ljubimec in hotelski gost za 250 evrov na dan
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Roman Horvat, zdaj že razvpiti spremljevalec Simone Dimic, (nekdanje) šefinje kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja in solastnik ljubljanske mini turistične agencije Escape, občasno nastopa tudi kot maneken. 34-letni temnolasec, ki mu prijatelji in znanci pravijo "Romči," je tako pred približno dvema letoma posnel reklamni spot za hotele LifeClass v Portorožu, ki so v lasti koprske družbe Istrabenz. V reklamnem spotu Horvat nastopa kot "romantični ljubimec," ki skupaj z lepo manekenko uživa v luksuzni ponudbi hotelov znamke LifeClass. Po naših informacijah je snemanje spota trajalo en dan, maneken Roman Horvat pa naj bi za snemanje in poziranje pokasiral 250 evrov.
V času snemanja spota je bil predsednik uprave Istrabenza še Igor Bavčar. Videospot, ki je dostopen na spletni strani LifeClass hotels & Spa, pa si lahko v celoti ogledate tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Roman Horvat Simone Dimic Boruta Pahorja
Igor Bavčar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Roman Horvat, spremljevalec Simone Dimic, tudi maneken za hotele Istrabenza