objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 15. oktober 2010 ob 08:07

Pet let stare gole fotke Nine Osenar zdaj očarale Američane
Fotografije, ki jih je leta 2005 posnel Playboyev fotograf Aleš Bravničar, so pred kratkim objavili na ameriškem spletnem portalu Egotastic
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nina Osenar, bivša miss Hawaiian Tropic in voditeljica resničnostnega šova Big Brother Slavnih na Pop TV, je z oblinami in seksapilom očarala Američane. Ameriški spletni portal Egotastic, namenjen zvezdnikom, je namreč pred kratkim objavil njene gole fotke, ki jih je pred petimi leti, marca 2005, za Playboy posnel fotograf Aleš Bravničar. Poleg so objavili še video fotografiranja za kopalke in spot erotične starlete za pesem Moment Like This.
To je še en dokaz več, da so nad slovenskimi nagicami navdušeni tudi izven naših meja. Tako so slike gole lepotice Katje Matko januarja letos objavili na spletnih straneh nemškega Playboya, fotografije Maše Sitar pa ponatisnili v slovaškem Planetu Playboy, že naslednji mesec pa je poljski Playboy slovenskim lepoticam namenil celih osem strani in bralcem postregel s seksi fotkami Nataše Zajc, Sanele Vukelić, Andreje Karba in Done Olah. Slovensko Playboyevo dekle leta 2009 Sanela Vukelić je očarala tudi Mehičane, saj so njene fotke objavili v marčevski številki mehiškega Playboya, nič manj atraktivna za tujino pa ni Sanja Grohar, ki so ji Nizozemci namenili nekaj strani v aprilski številki Playboya, objavili so njene fotografije, ki jih je slovenski Playboy objavil že davno, julija 2007.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nina Osenar Aleš Bravničar Katje Matko Maše Sitar Nataše Zajc Sanele Vukelić Andreje Karba Done Olah Sanja Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pet let stare gole fotke Nine Osenar zdaj očarale Američane