objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 10. oktober 2010 ob 07:42

Premalo gola Oriana Girotto: zakaj si je pokrila joške in mednožje?!
Starleta in nekdanja žena precej starejšega igralca in režiserja Borisa Cavazze pozirala za slovenski Playboy
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Občasna televizijska voditeljica, starleta in dopisnica italijanskega časopisa Il Piccolo Oriana Girotto, znana predvsem kot bivša žena precej starejšega igralca in režiserja Borisa Cavazze, se je "slekla" za slovenski Playboy. No, svetlolaska se je že pred osmimi leti razgaljena slikala za tabloidno revijo Nova, ko je bila noseča; z Borisom Cavazzo imata namreč sina Aleksandra.
Za Playboy je Oriana pozirala pred objektivom fotografa Aleša Bravničarja, toda najbolj vročih delov telesa žal ni pokazala, zaradi česar bo verjetno razočaranih veliko njenih moških oboževalcev.
"Odločitev ni bila težka, saj estradnice pokažejo le delčke gole kože, poleg tega sem vedela, da bom imela ob sebi čudovito ekipo in enega najboljših fotografov Aleša Bravničarja. Zakaj sem se odločila za to? Ideja se mi je zdela zabavna, pa tudi čas je pravi. Nisem več naivna 20-letnica, slike mi ne bodo pomagale do uspeha v šovbiznisu, ker bom na VIP- strani, nisem prejela nobenega honorarja ... torej ni nobenega skritega razloga. Slikanje kot slikanje. Pika,"
je svojo odločitev, da sprejme ponudbo in odvrže krpice, za revijo Nova razložila starleta, ki pa je zavrnila povabilo za nastop v Big Brotherju Slavnih. Pojavile so se govorice, da zaradi svojega novega, tokrat precej mlajšega spremljevalca Braneta, ki naj bi bil precej ljubosumne narave. Toda pravi razlogi menda tičijo drugje. Oriana Girotto je mamica šoloobveznega otroka in mu želi stati ob strani, poleg tega naj bi ji ponujali premalo denarja, zato si ne more, da ne bi delala. Ampak če bi na koncu v Big Brotherju Slavnih zmagala, bi lahko v pičlih desetih tednih pokasirala bistveno več, kot sicer zasluži pri svojem poslu, kajti obljubljena nagrada zmagovalcu resničnostnega šova znaša 150 tisoč evrov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Oriana Girotto Borisa Cavazze Aleksandra Aleša Bravničarja Braneta

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Premalo gola Oriana Girotto: zakaj si je pokrila joške in mednožje?!