objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 22. september 2010 ob 07:06

Jelinčič ni smel na kosilo, ker naj bi v gostilno prišla tudi Kresalova?!
Zmago Jelinčič Plemeniti trdi, da so jim zabičali, naj ne hodijo v Grill Danilo, ker bo tam Katarina Kresal. Ministrica to zanika, šefica gostilne Karmen Primc pa pravi, da so vsi dobrodošli
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po sobotni osrednji proslavi ob državnem prazniku vrnitve Primorske k matični domovini na Hribu svobode pri Ilirski Bistrici "bi morali iti na kosilo v gostilno Grill Danilo na Bazoviški ulici v Ilirski Bistrici, vendar so nam sporočili, naj ne hodimo, ker bo tja prišla ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS Katarina Kresal," nam je jezen sporočil poslanec in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti. V gostilno Grill Danilo, ki menda slovi po odličnih lignjih, naj bi prišlo celotno vodstvo lokalne SNS.
Drugače pravijo v kabinetu ministrice Kresalove. Po navedbah njene svetovalke za odnose z javnostmi Petre Škofic Kresalove ni bilo v omenjeno gostilno, niti ni bila tja namenjena. Še več, Kresalova po besedah Škoficeve o tem naj ne bi "sploh nič vedela." Tretjo verzijo "incidenta" pa so nam povedali vodilni v Grill Danilu. Šefica gostilne Karmen Primc nam je po telefonu zatrdila, da je Milena Urh, sekretarka Jelinčičeve stranke v Ilirski Bistrici, rezervirala mizo za Jelinčiča, prihod Kresalove pa je napovedal Igor Batista, kandidat LDS za župana Ilirske Bistrice, potem pa nikogar ni bilo v gostilno, niti Jelinčiča niti Kresalove. Karmen Primc pravi, da so "pri njih vsi dobrodošli, od Milana Kučana naprej (Kučan je bil na dopoldanski proslavi tudi osrednji govornik), ki je pri nas že velikokrat jedel," in zanikala, da bi komurkoli prepovedali prihod. Da ni bilo niti Jelinčiča niti Kresalove, pa Karmen Primc pripisuje "slabemu vremenu in dežju, verjetno pa so se tudi zadržali v šotoru za VIP goste," ki so ga na prizorišču proslave postavili organizatorji.
Petra Škofic nam je tudi zanikala govorice, da naj bi se ministrica Kresalova včeraj dopoldne izognila podelitvi spominskih značk nekaterim pripadnikom policije, ki so sodelovali v Manevrski strukturi narodne zaščite leta 1990, ki je bila v Tacnu, značke pa je podeljeval generalni direktor policije Janko Goršek. Po nekaterih govoricah Kresalove v Tacen ni bilo zaradi nekdanjega ministra in bivšega predsednika uprave Istrabenza Igorja Bavčarja, ki je bil med prejemniki značke. Škoficeva pravi, da ni bilo načrtovano, da Kresalova pride, ker je bila na rednem torkovem kolegiju predsednika vlade Boruta Pahorja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Zmago Jelinčič Plemeniti Petre Škofic Karmen Primc Milena Urh Igor Batista Milana Kučana Janko Goršek Igorja Bavčarja Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jelinčič ni smel na kosilo, ker naj bi v gostilno prišla tudi Kresalova?!