objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 18. september 2010 ob 09:01

Pofotkano: pristaši-šoferji Gregorja Jagerja po stopinjah Franca Kanglerja
Poglejte si bizarno parkirano vozilo predvolilnega štaba kandidata za mariborskega župana na listi Golobičeve stranke Zares
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Pred tremi dnevi smo objavili fotografijo napačno parkiranega avtomobila, ki pripada volilnemu štabu mariborskega župana Franca Kanglerja, voznik (ali voznica) pa ga je nonšalantno pustil na parkirnem mestu za invalide.
Tokrat ekskluzivno objavljamo fotografijo posebnega vozila (gre skoraj za tovornjak oziroma kombi) predvolilnega štaba Gregorja Jagerja, ki se za mariborskega župana poteguje na listi Golobičeve stranke Zares. Fotografijo bizarno parkiranega vozila je včeraj na Kardeljevi ulici v Mariboru (Nova vas) posnel eden izmed mimoidočih Mariborčanov in nam jo poslal, češ, poglejte, županski kandidati si v mestu ob Dravi privoščijo dobesedno vse. Mariborčan (ime in priimek je znan uredništvu) je še pripomnil, da je bilo Jagerjevo oranžno predvolilno vozilo takole parkirano skoraj cel dan.
Mimogrede, na Kardeljevi ulici je znan mariborski lokal Avenija, ki velja za nekakšno bazo podžupana Andreja Verliča, nekdanjega člana LDS in nosilca novopečene kandidatne liste Ekipe za Maribor, to je bivših eldeesovcev, ki se potegujejo za sedeže v mestnem svetu. Verlič namreč stanuje čisto blizu, na Ljubljanski ulici, lastnik Avenije pa je podjetnik Darko Konečnik.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franca Kanglerja Gregorja Jagerja Golobičeve Andreja Verliča Darko Konečnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pofotkano: pristaši-šoferji Gregorja Jagerja po stopinjah Franca Kanglerja