objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 16. september 2010 ob 13:22

Temnolasa urednica spletnega Žurnala zapušča Styrio in prestopa na Delo
Šef uprave Dela Jurij Giacomelli upa, da bo Milena Kalacun Lapajne rešila oba Delova portala, Lenart Šetinc pa na RTV forsira odstavljeno direktorico Media Poola Mileno Fornazarič
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Medtem ko avstrijsko založniško podjetje Styria Media Group AG pretresa odhod generalnega direktorja Horsta Pirkerja, Žurnal24, ki ga v Sloveniji izdaja Styria, zapušča odgovorna urednica spletnega portal Zurnal24.si Milena Kalacun Lapajne. Temnolasa MKL odhaja v časopisno hišo Delo, kjer bo čez dobre tri mesece, natančneje 1. januarja 2011, prevzela vodenje spletnega portal Delo.si in portala SlovenskeNovice.si.
Urednica spletnega portal časnika Delo je Nina Jerančič, medtem ko spletni portal Slovenskih novic vodi Dušan Malovrh. Slovenske novice so s spletno izdajo sicer štartale šele pred nekaj meseci, vendar brez pravega uspeha in neznatno branostjo. Po naših informacijah je Mileno Kalacun Lapajne, ki velja za izjemno ambiciozno damo, čeprav je trenutno na porodniškem dopustu, znano tudi kot nekdanjo odgovorno urednico spletnega portala rtvslo.si, osebno prepričal in "kupil" predsednik uprave Dela Jurij Giacomelli, ki menda upa, da mu bo MKL uspela rešiti poslovno in vsebinsko strategijo obeh portalov.
Na RTV Slovenija pa se poskuša zaposliti Milena Fornazarič, maja letos na hitro odstavljena direktorica Media Poola, ljubljanske agencije za medijski zakup, ki seveda posluje tudi z javno televizijo RTV. Naši viri trdijo, da ji službo na Kolodvorski 2-4 pripravlja predsednik nadzornega sveta RTV Lenart Šetinc, ki naj bi generalnemu direktorju RTV Marku Filliju predlagal, naj Fornazaričevo zaposli kot pomočnico direktorja za marketing. Zadržani Filli pa menda okleva, saj naj bi bil potreben javni razpis, po drugi strani pa Fornazaričeva menda ni najbolj zadovoljna s ponujeno plačo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Horsta Pirkerja Milena Kalacun Lapajne Nina Jerančič Dušan Malovrh Jurij Giacomelli Milena Fornazarič Lenart Šetinc Marku Filliju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Temnolasa urednica spletnega Žurnala zapušča Styrio in prestopa na Delo