objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 8. september 2010 ob 07:34

Zelo kredibilno: Delo na prvi strani Miši Molk čestitalo za rojstni dan
Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija naj bi dosegla nakup dizajnerskega okraska za obleko, namenjeno moderiranju Slovenske popevke, ki naj bi stal 400 evrov
2010 Pozareport

Odpri galerijo

"Resni" časnik Delo je na včerajšnji naslovnici svojega spletnega portal Delo.si Mariji Miši Molk čestital za 56. rojstni dan. Aktualno varuhinjo pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija so pompozno poimenovali s teve divo (čeprav je že nekaj let od tega, ko je nazadnje vodila kakšno svojo oddajo), zraven pa objavili močno retuširano fotografijo. So pa napovedali njeno vodenje letošnje Slovenske popevke (19. septembra v studiu 1 TVS), ki že buri duhove na hodnikih in v pisarnah javne televizije. Naši viri namreč trdijo, da je Molkova dosegla nakup nekega dizajnerskega okraska za obleko, namenjeno moderiranju, samo za ta okrasek pa naj bi televizija plačala 400 evrov.
Spomnimo, Miša Molk se je tudi prijavila na razpis za direktorico TVS, vendar se generalni direktor RTV Marko Filli zanjo (še) ni odločil. Čestitka na prvi strani Delo.si pa dokazuje našo tezo, ki smo jo napisali že pred nekaj dnevi, da posamezni novinarji ali novinarke Dela Molkovo izrazito forsirajo na funkcijo direktorice TVS. Zakaj je temu tako, pa še ni znano.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mariji Miši Molk Marko Filli

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zelo kredibilno: Delo na prvi strani Miši Molk čestitalo za rojstni dan