objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 8. september 2010 ob 07:33

Konec ločitvene vojne?! Mož Saše Einsiedler Tilen Pusar se je odselil
Medijska zvezdnica očitno dosegla svoje: sama s petimi otroki je ostala v družinski hiši, za kar se je bojda ves čas borila
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po skoraj eno leto trajajoči ločitveni vojni in borbi za premoženje je, kot kaže, Tilen Pusar, mož televizijske in radijske voditeljice ter podjetnice Saše Einsiedler, končno popustil. Menda se je izselil iz družinske hiše na Golem pri Igu, kjer je od aprila letos živel v kletnih prostorih, ločeno od svojih otrok in žene, in tja prihaja le še po otroke in z njimi preživi kakšen dan.
Spomnimo, kriza zakoncev se je začela julija lani, ko je kot strela z jasnega udarila novica, da Tilen Pusar vara svojo ženo z vzgojiteljico iz vrtca, ime naj ji bilo Vlasta, ki ga obiskuje njuna tretja hči Polona (Pusar in Einsiedlerjeva imata namreč skupaj tri otroke, dva pa ima voditeljica iz prejšnjega zakona). Sprva je Einsiedlerjeva vse jezno zanikala, nato pa na svojem blogu priznala, da ima krizo v zakonu. Sledila je prava medijska vojna, medsebojna obtoževanja in na koncu borba za premoženje, natančneje za hišo. Denar zanjo naj bi prispevala predvsem ona, potem ko je prodala stanovanje v Ljubljani, zato je menda želela hišo zase. Toda Pusar se ni dal in je vztrajal pod skupno streho. Kot je zatrjeval, si je želel rešiti zvezo. Ampak očitno neuspešno. Aprila se je le preselil v klet, Einsiedlejeva pa je skupaj z otroki ostala v zgornjih prostorih.
Toda kljub ločenemu življenju je med parom prihajalo do konfliktov, ki so se stopnjevali do dramatičnega vrhunca. Konec maja je namreč priišlo celo do fizičnega obračuna, posredovati je morala tudi policija, Einsiedlerjeva pa je pristala na urgenci. Prepir naj bi sprožila njena zahteva, naj ji mož vrne mobilni telefon, po katerem naj bi brskal. Pusar naj bi namreč odkril, da frančiškan Christian Gostečnik, psihoterapevt Saše Einsiedler, njegovi ženi narekuje, kakšno nasilje naj izvaja nad njim, da bi se čim prej izselil. Ker ji mobilnega telefona ni hotel vrniti, jo je pa nenadoma želel poljubiti na ustnice, ga je Einsiedlerjeva, ki ji očitno ni bilo do tega, ugriznila v ustnico. To naj bi ga tako močno razjezilo, da jo je menda pretepel. Einsiedlerjeva je po incidentu izjavila, da ne more povedati nič konkretnega, saj "Tilen še vedno živi tu in še vedno nimava urejenih stvari. Zato tudi ne morem nič povedati sebi v bran. Bo pa že prišel čas za to. Na koncu se vse razplete. Dokler si ne razdeliva premoženja in otrok, je vse še v postopku. Svoje ločitve si ne želim deliti z javnostjo. Tilen si to očitno želi, v bistvu ga ne razumem in nisem odgovorna zanj. Odgovorna sem le zase in za svoje otroke." Tilen Pusar pa je nasilje nad ženo takrat odločno zanikal, dejal je, da je "šokiran nad pisanjem nekaterih medijev, da je pretepel Sašo." Rekel je, da "do nje nikoli ni bil nasilen. Pri nas je žal tako, da se moškega označi za nasilneža, že če je ženska nasilna do njega. Jaz skušam doma ohraniti mir, ker se borim za deljeno skrbništvo in pogoj za to je mir, zato nikakor ni prišlo do nasilja z moje strani," je še zatrdil.
Glede delitve premoženja pa je Pusar, kot je že pred meseci povedal, veliko popustil, samo da bi šla lahko čim prej narazen. Kako sta, če sploh sta, zakonca rešila premoženjski spor, pa še ni znano.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tilen Pusar Saše Einsiedler vlasta Polona Christian Gostečnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Konec ločitvene vojne?! Mož Saše Einsiedler Tilen Pusar se je odselil