objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 4. september 2010 ob 04:19

Ekskluzivne fotke: Simona Dimic, Pahorjeva desna roka, uživa na jahti
Objavljamo ekskluzivne fotografije, posnete sredi marine v Novemgradu, na jahti Princess, vredni okoli 1,5 milijona evrov
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Simona Dimic, šefinja kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja, ki velja za Pahorjevo najpomembnejšo svetovalko in eno od najvplivnejših dam v državi, vikende običajno preživlja na jahti, zasidrani v Novigradu na Hrvaškem. Tam so jo pred nekaj dnevi tudi fotografirali slovenski turisti.
Jahta prestižne italijanske znamke Princess V70 je po naših zanesljivih informacijah v lasti njenega spremljevalca Romana Horvata, direktorja in lastnika manjše ljubljanske turistične agencije Escape d.o.o. Horvat je jahto pred tremi meseci kupil od Denisa Pereta, lastnika podjetij Dema I d.o.o. in Dema Plus d.o.o., ki se ukvarja s projektiranjem in inženiringom ter velja za tesnega poslovnega partnerja Damjana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića in direktorja krovnega družinskega podjetja Jankovićeve Electe. Pere naj bi Horvatu jahto Princess, staro dve leti in dolgo zavidljivih 70 feetov ali 23 metrov, prodal za približno 1,5 milijona evrov (naši viri trdijo, da naj bi šlo za leasing, vendar podrobnosti niso znane, saj Horvat nakupa jahte noče komentirati), Horvat pa je zaradi davčnih olajšav jahto registriral v Avstriji, zato pluje pod avstrijsko zastavo. Medtem je Pere nabavil jahto znamke Pershing 80, za katero naj bi odštel okoli štiri milijone evrov, njegov pershing pa je po naših informacijah zasidran v Splitu.
Naši viri še trdijo, da Simona Dimic in Roman Horvat na jahto običajno prihajata ob koncih tedna, Dimičeva pa naj bi bila vedno "zrihtana v nulo." Dimičeva se običajno sonči na sprednjem delu jahte, na kosilo pa hodita v restavracijo sredi marine. Jahta je sicer zasidrana na glavnem pomolu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
simona dimic Boruta Pahorja Romana Horvata Denisa Pereta Damjana Jankovića Zorana Jankovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotke: Simona Dimic, Pahorjeva desna roka, uživa na jahti