objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 2. september 2010 ob 07:39

Artur Štern s kurbami in frendi že letos začenja predsedniško kampanjo
Same blazne, nore babure, sem magnet za odfukane babe, trdi razvpiti doktor znanosti, ki naj bi ga kar naprej klicale neke ženske
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Škandalozni doktor bioloških znanosti Artur Štern, ki ga je kmalu po "ločitvi" od razvpite in vedno bolj celulitne pornese La Toye omrežila vsestranska umetnica iz vasi Okonina pri Ljubnem ob Savinji, Slavica Tesovnik oziroma Dorothea, kar je njeno umetniško ime, čeprav je pred tem zatrjeval, da bo minilo veliko časa, preden bo našel pravo zase, naj bi bil po poročanju tabloidne revije Lea v takšni krizi, da hodi po pakete pomoči na Rdeči križ. Ko smo poklicali famoznega intelektualca, ki smo ga zmotili ravno na poti v Ljubljano, kamor je spremljal svojo novo ljubico, ki je svojemu 15-letnemu sinu Adamu peljala stvari (ravno danes je namreč štartal v prvi letnik Srednje kemijske šole v Ljubljani), in ga prosili za komentar, se je Artur Štern najprej glasno nasmejal in rekel: "Se bom pozanimal, kje je v Ljubljani Rdeči križ ..." Nato pa dodal: "Verjetno sem kdaj, ko sem bil pijan, komu, ki me je vprašal, od česa živim, ker nisem zaposlen, kaj takšnega bleknil..." Na vprašanje, kje bo dobil denar za poroko, ki jo napoveduje za 22. oktober, pa je odvrnil, da vedno vse dobi zastonj. "Še nobene poroke nisem plačal ... vedno se najdejo sponzorji. In tako bo tudi tokrat," je prepričan Štern.
Ampak poroka, kot pravi, v tem trenutku njegova glavna okupacija. Artur Štern se je namreč spet odločil kandidirati za predsednika države na naslednjih volitvah (2012), česar se je lotil že leta 2007. Pripravlja se na začetek predsedniške kampanje, ki bo štartala že letos jeseni. "Moja poročna priča Rado me je seznanil s finančnikom Črtom iz Maribora. Ta bo kupil avtobus, ki ga bomo prebarvali. Kampanjo bomo začeli že letos jeseni, čeprav bodo predsedniške volitve šele čez dve leti," je za naš portal povedal Štern, ki pa se kot ponavadi s financami ne obremenjuje. "Me ne zanima, koliko bo stalo. Bodo sponzorji. Končno bo napočil trenutek, ko bomo začeli vrednote lansirati javnosti. Kot John Lennon," je še razložil Štern, ki mu bodo pri predvolilni kampanji, katere ena glavnih idej je ukinitev denarja in blagovna menjava, delali družbo njegovi prijatelji, nabavili pa bodo tudi kurbe. Svoj pohod bodo začeli na Štajerskem, ker so "Štajerci bolj dojemljivi", je še pojasnil.
Za konec nam je tudi zaupal, da ga je v zadnjem času klicalo ogromno bab. "Same blazne, nore babure. Sem magnet za odfukane babe," je povedal Štern in dodal, da se ni pojavila še nobena primerna kandidatka, ki bi jo proti plačilu oplodil, kar je bila pred meseci ena od njegovih bizarnih poslovnih idej. "Ko ne bom več z La Toyo ali pa če bom še, se lahko vse ženska, ki imajo neplodne može, obrnejo name. Jih bom oplodil. Vse bo pravno urejeno, podpisana pogodba, da Artur ne plačuje alimentov, in naveden znesek, manj kot 10 tisoč evrov. Mi pa mora biti ženska všeč, mora biti inteligentna, prisebna," je svoje načrte za Požareport junija letos pojasnil Štern, ki je to idejo sicer že pred leti predstavil v svoji knjigi Skrb za gene. Ker meni, da mu v Sloveniji ženske očitno ne zaupajo, saj se zna zgoditi, da bi "vse izčvekal", bolj za šalo kot zares razmišlja, da bi z idejo šel v tujino.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern La Toye Slavica Tesovnik Dorothea , Adamu rado Črtom John Lennon

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern s kurbami in frendi že letos začenja predsedniško kampanjo