objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 30. avgust 2010 ob 06:51

Miro Senica storniral poletno zabavo združenja Yes na vrtu svoje vile
Namesto ljubljanskega odvetnika pokroviteljstvo tradicionalnega srečanja yesovcev prevzela Miha Ažman in BMW Group Slovenija
2010 Pozareport

Odpri galerijo

30. avgusta lani je ljubljanski odvetnik Miro Senica pripravil medijsko razvpito srečanje famoznega združenja mladih poslovnežev Yes. Zabava je bila na vrtu nekdanje "Vrhunčeve vile" na Barjanski cesti 3, v neposredni soseščini francoske ambasade, kjer so njegove odvetniške pisarne, med gosti pa je bil tudi minister za pravosodje Aleš Zalar. Miro Senica velja za botra združenja Yes, članica združenja pa je tudi njegova sedanja življenska sopotnica, predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarine Kresal.
Spomnimo, objavljene fotografije z lanske elitne vrtne zabave, pravzaprav fotografije prihajajočih povabljencev, predvsem poslovnežev, posnete na cesti, so v javnosti naletele na izjemen odmev (glej galerijo fotografij).
Letos pa velike in tradicionalne zabave yesovcev pod patronatom odvetnika Mira Senice ne bo. Namesto Senice avgustovsko poletno srečanje združenja Yes pripravlja Miha Ažman, direktor BMW Group Slovenija, ki bo 31. avgusta zvečer na letališču v Lescah, sponzor srečanja pa bo, razumljivo, BMW. Odvetnik Miro Senica na naše vprašanje, zakaj se je tokrat nepričakovano izognil organizaciji in prokroviteljstvu tradicionalnega druženja yesovcev na vrtu njegove ljubljanske vile, žal ni odgovoril.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro senica Aleš Zalar Katarine Kresal Miha Ažman

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miro Senica storniral poletno zabavo združenja Yes na vrtu svoje vile