objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 14. avgust 2010 ob 07:31

Oče bodoče snahe ljubljanskega župana Jankovića ždi v zaporu zaradi mamil
Maxime Pikula, nova zaročenka Damijana Jankovića, v intervjuju za tabloidno revijo Obrazi zamolčala popravni izpit iz matematike, pa tudi očeta, ki zaradi mamilarskih poslov sedi v zaporu na Dobu
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Slovenski tabloidi že nekaj časa pišejo o Maxime Pikula, novi ljubezni in zaročenki Damijana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića in direktorja krovnega podjetja družine Janković Electe. Zdaj se je z velikim intervjujem v reviji Obrazi oglasila tudi Maxime Pikula, kjer med drugim pravi, da "z Damijanom Jankovićem nista javni osebi" in medijem sporoča, naj se ob njiju "ne spotikajo," sicer se bosta medijev "lotevala po sodni poti."
Dokaj nenavadne grožnje 19-letne ljubljanske manekenke (zaročni prstan z diamantom nosi na desni roki), ki je lani tekmovala na Supermodelu Slovenije, v intervjuju za tabloidno revijo Obrazi pa razlaga celo to, koga bo volila na jesenskih lokalnih volitvah, kar ji je novinarka Eva Košak elegantno položila na usta. Maxime Pikula je potrdila govorice, da se je praktično takoj potem, ko sta se zelo spontano, kot pravi, "pobližje spoznala (letos spomladi)," preselila k Damijanu Jankoviću v Trnovo, da sta zaročena in da bo skorajšnja poroka sanjska. Tako vsaj napoveduje. Povedala je še, da "končuje Euro gimnazijo" in da ne bo več manekenka, saj jo zanima odvetništvo, ne ve še pa zagotovo, ali gospodarsko ali kazensko pravo.
Po informacijah iz Euro gimnazije pa bo morala Maxime Pikula, ki med sošolci in profesorji sicer velja za precej odraslo dekle, na študij prava nekaj časa še počakati. Naši zanesljivi viri namreč pravijo, da končuje šele tretji letnik, saj ima popravni izpit iz matematike, ki ga bo poskušala narediti 26. avgusta. Prvi letnik pa je že ponavljala.
Čeprav so se tabloidi doslej ukvarjali tudi z njeno mamo, lastnico ljubljanskega lokala Maximal (na Bregu 12), v intervjuju za revijo Obrazi Maxime Pikula svojih staršev ni omenila. Zgodba z njenimi starši je očitno hudo zapletena. Njena mama Tadeja Pikula (vsi ji pravijo Twiggy, kar naj bi bilo njeno umetniško ime) velja za hudo razvpito podjetnico, saj naj bi se kar naprej "zapletala v dolgove in natege," pravijo naši viri, večino časa pa naj bi "visela" pred legendarnim ljubljanskim lokalom Platana. Oče Maxim Pikula, Dejan Ranković, medtem sedi v zaporu na Dobu, obsojen zaradi dilanja droge, še prej pa je bil zaradi mamilarskih poslov zaprt v Trstu. Dejan Ranković je brat dvojček Aleksandre Ranković, žene znanega poslovneža Iva Pušnika, ki sta se pred časom preselila v Švico. Po naših informacijah družina Ranković (Aleksandra in njeni starši) nima prav nobenih stikov z Dejanom Rankovićem in Tadejo Twiggy Pikula, tudi na zaroki Damijan Jankovića in Maxime Pikula v prestižni ljubljanski restavraciji As ni bilo nobenega člana te veje družine. Naši viri pravijo, da naj bi bil zaradi zloglasnosti staršev Maxime Pikula čemeren tudi Zoran Janković, čeprav Maxime pripoveduje, da je bila njuna zveza "z obeh strani odlično sprejeta." Zoran Janković, ki je zaroko v Asu hitro zapustil, se menda boji, da bodo s to familijo še velike težave, saj naj bi si Tadeja Pikula preko Jankovićev obetala nove poslovne priložnosti. Mimogrede, Damijan Janković je direktor ljubljanskega podjetja Bodi d.o.o., katerega lastnica je njegova bivša spremljevalka in prav tako nekdanja manekenka Meta Logar. Transakcijski račun podjetja Bodi d.o.o. pri banki NLB je trenutno blokiran.
Zanimive so tudi domnevne družinske povezave z nekdanjim jugoslovanskim notranjim ministrom in šefom nekdanje Udbe Aleksandrom Rankovićem. Medtem ko Damijan Janković pravi, da je Maxime Pikula njegova daljna sorodnica, tisti, ki poznajo Dejana in Aleksandro Ranković, trdijo, da niso v sorodu pokojnim beograjskim politikom Aleksandrom Rankovićem. Govorice o sorodstvu naj bi "ljubljanski Rankovići" menda lansirali sami, ker so jim koristile pri biznisu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maxime Pikula Damijana Jankovića Zorana Jankovića Eva Košak Tadeja Pikula Dejan Ranković Aleksandre Ranković Iva Pušnika Meta Logar Aleksandrom Rankovićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Oče bodoče snahe ljubljanskega župana Jankovića ždi v zaporu zaradi mamil