objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 5. avgust 2010 ob 07:17

Lahko ji je nerodno: Vesna Janković že dve leti dolžna za erotično perilo!
Snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića v Red Shopu pobasala tangice za novoletno zabavo osmih parov, ostala dolžna 40 evrov, lastnici trgovine pa zabrusila, če ve, kako se ona piše
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nada Črešnik, lastnica kultne ljubljanske trgovine Red Shop, kjer prodaja erotične pripomočke in ponuja svetovanje za popestritev spolnosti, je hudo razočarana nad snaho ljubljanskega župana Zorana Jankovića in nekdanjo mariborsko manekenko Vesno Dolenc Janković. "Že skoraj dve leti mi dolguje 40 evrov, zdaj pa več ne dvigne niti telefona. 40 evrov morda ni ravno velika vsota, je pa treba plačati, kar je vzela v trgovini," pravi Nada Črešnik.
Lastnica Red Shopa in Vesna Dolenc sta včasih celo poslovno sodelovali, ko se slednja še ni pisala Janković, ampak Ogrizek. Vesna Dolenc Ogrizek je z nekdanjim možem Primožem Ogrizkom imela podjetje Vepri d.o.o. (Vesna-Primož), ki je leta 2000 izpeljalo deseto obletnico Red Shopa. "Prireditev na Ljubljanskem gradu je Vesna Dolenc tudi vodila kot moderatorka in mi vse skupaj mastno zaračunala," se spominjal Črešnikova. Kasneje sta se celo zasebno malce družili, vendar je Vesna Dolenc, potem ko se je v mariborskem hotelu Habakuk poročila z Juretom Jankovićem, "skenslala" vse dotedanje prijatelje, pripoveduje Črešnikova, razen Mariborčanke Metke Klajderič Kobler, lastnice modne agencije Vulcano Models.
Mimogrede, znanci zakonskega para Vesne in Jureta Jankovića pravijo, da nekdanja manekenka živi v "zlati kletki." Družabnih prireditev se praviloma udeležuje največkrat v družbi tašče Mije Janković, v poslih družine Janković pa se - vsaj uradno in po javno dostopnih podatkih - ne pojavlja. Leta 2005 je poskrbela tudi za izbris statusa samostojne podjetnice, pod naslovom Pomlad, agencija za tržno komuniciranje, oglaševanje, organizacijo in produkcijo Vesna Dolenc s.p. Pred praznovanjem novega leta 2008 oziroma 2009 pa se je Vesna D. Janković pojavila v trgovini Nade Črešnik na Gornjem trgu 24. Izbrala je osem tako imenovanih hrustljavih tangic, to je spodnjih hlačk iz sladkorja, ki se jih poje med seksualno predigro. Posamezne tangice so stale 11 evrov. Vesna D. Janković je Črešnikovi povedala, da jih potrebuje za silvestrsko zabavo osmih parov, vendar ni imela dovolj denarja, zato je obljubila, da ji bo 40 evrov prinesla kasneje, sladke hrustljave tangice pa je vzela.
Minevali so tedni in meseci, županove snahe pa od nikoder. "Priznam, denarja nisem terjala dovolj odločno, ker sem potiho računala, da bo Vesna vodila letošnjo prireditev ob 20. obletnici Red Shopa, ki bo oktobra, vendar me je grobo zavrnila. Češ, halo, a je tebi jasno, kako se jaz zdaj pišem," je Črešnikovi zabrusila Vesna D. Janković, "kaj bo pa on (tako Vesna pravi svojemu tastu Zoranu Jankoviću; op.p.) rekel, ko bo zvedel, da vodim obletnico erotične trgovine. Ko je nazadnje dvignila telefon, je dejala, da me vabi na kosilo v restavracijo Cubo, kjer se bova vse zmenili," pravi Črešnikova, vendar do tega kosila nikoli ni prišlo. Od takrat naprej Vesna D. Janković lastnici Red Shopa tudi ne dviguje več mobilnega telefona.
"Ne samo, da mi je ljubljanski župan Janković s prepovedjo prometa v Stari Ljubljani povzročil enormno poslovno škodo, saj mi je promet v trgovini upadel za 80 odstotkov, zdaj pa tudi njegova snaha noče poravnati računa za 40 evrov," se jezi lastnica Red Shopa Nada Črešnik.
Spomnimo, Nada Črešnik je bila poročena z legendarnim ljubljanskim rokometašem Radivojem Krivokapićem (popularno so ga klicali Krivi, zdaj pa živi v Španiji), njun sin Vlado Krivokapić pa ji vedno bolj pomaga voditi posle.
Vesna Dolenc Janković za nas včeraj ni bila dosegljiva.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nada Črešnik, Zorana Jankovića Vesno Dolenc Janković Primožem Ogrizkom Juretom Jankovićem Metke Klajderič Kobler Mije Janković Radivojem Krivokapićem Vlado Krivokapić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lahko ji je nerodno: Vesna Janković že dve leti dolžna za erotično perilo!