objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 4. avgust 2010 ob 07:13

Afera Türkova ljubica: tujci iz Portoroža tržijo slike gole Vasilke Sancin
Objavljamo številko njunega telefona: neznanca, ki govorita angleško in slovensko, našim in hrvaškim medijem prodajata pikantnosti o predsedniku Türku in fotografije mlade pravnice zgoraj brez
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po medijskem razkritju domnevne intimne zveze med predsednikom republike Danilom Türkom in doktorico pravnih znanosti Vasilko Sancin, 31-letna asistentka na katedri za mednarodno pravo na ljubljanski pravni fakulteti po vsem sodeč postaja vedno bolj "vroča roba."
Ne samo, da na dan prihajajo nove in nove podrobnosti iz njenega življenja (pred leti, denimo, je bila navdušena plesalka latinskoameriških plesov v znani ljubljanski plesni šoli Urški; naši viri pravijo, da je ogromno trenirala, plačala veliko zasebnih trenerskih ur, toda pravih rezultatov ni in ni bilo), zdaj so medijem začeli prodajati celo fotografije, na katerih naj bi bila pravnica Vasilka Sancin napol gola ali po domače - zgoraj brez.
Včeraj zgodaj popoldne, okoli 13.00, je v naši redakciji na Parmovi ulici zazvonil telefon. Neznanec  je govoril angleško, predstavil se je kot Matthew, klical pa je iz telefonske številke 070 742 423. Matthew je zatrdil, da nam lahko, skupaj s svojim virom, posreduje ekskluzivne fotografije Danila Türka in Vasilke Sancin ter verodostojne pikantne informacije o začetkih in nadaljevanju njune intimne zveze. Neznanec je z angleščino ponujal vtis, da predsednika republike pozna še iz New Yorka, kjer je nekdanji diplomat Danilo Türk služboval kot namestnik generalnega sekretarja Združenih narodov, fotografije in informacije pa je pripravljen odstopiti za primerno plačilo. Zanimalo ga je predvsem, koliko smo pripravljeni plačati, saj naj bi – po njegovih besedah – fotografije in informacije ponujal še drugim medijem, ne samo slovenskim, ampak tudi hrvaškim.
Ponovno smo se slišali čez pol ure, ko se je na tej telefonski številki oglasila neznana ženska, ki je govorila slovensko. Ta je ponudbo nekoliko modificirala. Povedala je, da ne gre za skupne fotografije predsednika Türka in Sancinove, pač pa slike, na katerih je napol gola Vasilka Sancin, natančneje, gre za fotografije, kjer medijsko že razvpita asistentka pozira zgoraj brez.
Ker ne kupujemo mačka v žaklju, smo si - po ustaljeni praksi - fotografije želeli najprej ogledati. Po usklajevanju nekaterih podrobnosti v smo v tretjem telefonskem pogovoru, okoli 14.00, predlagali, da se srečamo v Ljubljani, pregledamo ponujene fotografije ter informacije in se dogovorimo za ceno. Ponudnika pa sta dejala, da se pravkar dogovarjata z nekim hrrvaškim medijem in da nimata avtomobila, zato sta hotela, da pridemo v Portorož. Mimogrede, med telefonskim pogovorom, kjer je moški govoril angleško, ženska pa slovensko, je bilo v ozadju slišati tudi otroški jok. Naš predlog, da bi se srečali v Ljubljani, sta ponudnika zavrnila. Zato smo jima ponudili tudi dva kompromisa. Prvič, da se dobimo nekje na pol poti med Portorožem in Ljubljano; in drugič, naj nam po elektronski pošti pošljeta vsaj eno fotografijo, lahko tudi v nizki resoluciji, če se bojita, da bi jo objavili brez njunega dovoljenja, da vsaj vidimo, če je ponudba resna. Toda elektronske pošte iz Portoroža nismo dočakali.
Ob 16.00 sta nas neznanca ponovno poklicala, telefonska številka pa še vedno enaka. Moški nam je sporočil, da se čez eno ur v Portorožu dobi s predstavniki enega izmed slovenskih medijev, ki je pripravljen odkupiti zgodbo in fotografije.
No, mi bomo pa spremljali in videli, kdo bo – če sploh bo - objavil napol golo Vasilko Sancin, ki medtem dopustuje v Grčiji (tako vsaj trdijo naši viri), družbo pa ji dela njen sedanji uradni fant, ljubljanski podjetnik, ki se po naših informacijah ukvarja s prometom.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danilom Türkom Vasilko Sancin Matthew

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Afera Türkova ljubica: tujci iz Portoroža tržijo slike gole Vasilke Sancin