objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 1. avgust 2010 ob 08:28

Artur Štern se menda ne zapija več. Nič več žganja, samo bevande in radler
Z La Toyo se ne vidiva več ... Slabo sem se počutil, pa še poletje je ... Prbijat se mi ga ne paše, presenetljivo trdi famozni doktor znanosti
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Famozni doktor bioloških znanosti Artur Štern, ki je pred kratkim napovedal resničnostni televizijski šov, za katerega je dejal, da bo veliko boljši od "izprijenega šova" popularnega ameriškega voditelja Jerryja Springerja, še vedno nima niti izdelane zadeve, kaj šele, da bi zamisel predstavil kakšnemu producentu. Verjame pa, kot je ekskluzivno povedal za naš portal, da "bodo ljudje prišli do mene, se bomo usedli za mizo, sproščeno, in se bomo zmenili."
Upanje menda še vedno ostaja tudi za snemanje porniča z La Toyo, čeprav se Štern in razvpita pornesa že kar precej časa nista videla. "Z La Toyo se ne vidiva več, od Prekmurja dalje. Sva se pa nekajkrat slišala po telefonu. Očitala mi je, da sem jaz vse zajebal, čeprav nisem. Sem takšen, kakršen sem. Njej je bilo dosti tega zajebantskega obnašanja in je šla. Je konec. Glede porniča pa, sem še vedno za. Ampak ne bom jaz vlečni konj," pravi Štern. Pojasnil je še, da pornofilm z La Toyo ni njegova prioriteta, zato se s tem ne obremenjuje.
Artur Štern, ki je v teh poletnih dneh predvsem obdan s prijatelj, tudi minuli torek mu je na njegovi kraški domačiji v Vrabčah družbo delal njegov stari "frend", s katerim sta "malo lumpala in obujala spomine", še vedno ni našel prave ženske zase. "Ne bo tako zlahka, sem kar izbirčen. Z žensko moram biti dlje časa, potem se zaljubim. La Toya ni prišla do te stopnje, se nisem zaljubil," nam je zaupal. Nas je pa doslej skorajda non-stop pijani doktor presenetil z novico, da je zmanjšal količine alkohola, ki ga je še do pred nedavnim dobesedno vsakodnevno zlival vase. "Precej manj pijem kot prej. Je brez zveze. Pijem zmerno, po pameti. Nič več žganja, samo bevande, radler," zagotavlja Štern. "Slabo sem se počutil, pa še poletje je. Pr'bijat' se ga mi ne paše ..." Prednost manj pitja je tudi to, pravi Artur Štern, da "se naslednji dan vsaj spomniš prejšnjega."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern Jerryja Springerja La Toyo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Artur Štern se menda ne zapija več. Nič več žganja, samo bevande in radler