objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 24. julij 2010 ob 10:13

Razvpita starleta Aneta Salihović končno priznala rizično nosečnost
Za svojega spremljevalca, mariborskega podjetnika Aleksandra Ferka, pred leti obsojenega na na šest let zapora, ima samo pohvalne besede
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Aneta Salihović, bivša miss športa in Playboyeva zajčica, občasna manekenka in udeleženka resničnostnega šova Kmetija slavnih, je končno potrdila govorice o nosečnosti. Razvpita starleta, ki ima že od prej dveletnega sinčka Lejsa Taia, od decembra lani namreč prijateljuje z mariborskim podjetnikom Aleksandrom Ferkom, pred leti že obsojenim na šest let zaporne kazni; mariborsko sodišče ga je za zapahe poslalo zaradi velikih tatvin, o čemer smo na našem portalu že poročali. Zdaj naj bi imel podjetje v Srbiji, bavi pa se z uvozom iz Kitajske. Ampak temnolaska ima o svojem novem izbrancu samo pohvalne besede.
"Super dečko je in skrben očka že mojemu Lejsku, tako da mislim, da je lahko pri svojem otroku samo še boljši. No, zdaj pa dosti hvale, da ne bo dobil kril
," je za spletni portal Bibaleze.si povedala starleta, ki se je delno razgalila tudi za slovensko inačico moške revije FHM. Povedala je še, da so jo v prvih treh mesecih mučile nenehne slabosti in kljub temu, da je noseča že štiri mesece, se je zredila le za tri kilograme, v prvi nosečnosti pa za trinajst. Ppredviden rok poroda je 18. december, za spol pa bo lahko izvedela šele 13. avgusta. Aleksander Ferk je že dvema mesecema v nekem ožjem krogu priznal, da je Aneta noseča, vendar Salihovićeva tega medijem takrat še ni upala potrditi, ker je (bila) nosečnost rizična.
Poleg Salihovićeve je trenutno v veselem pričakovanju še kar nekaj znanih Slovenk. Med njimi je tudi pevka Natalija Verboten, ki se skupaj s svojim možem Dejanom Bojičem že veseli novembra, ko bo na svet prijokal njun sinček. Jesen pa nestrpno čakata tudi vedno bolj okrogla pevka Nuša Drašček in njen mož Miha, ki sicer še ne vesta, kakšnega spola bo otrok,sta pa sigurna, da bo samo eden, in primorska televizijska voditeljica Lorella Flego, ki je že izvedela, da bo rodila punčko. Je pa zanimivo, da televizijka za razne tabloidne revije in spletne portale brez problemov razlaga o svoji nosečnosti in počutju, nikakor pa noče razkriti, kdo, za božjo voljo, je oče njenega še nerojenega otroka. Pred časom je za Požareport na to vprašanje le na kratko odgovorila, da je "oče moj dolgoletni partner in se ne želi izpostavljati."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aneta Salihovič Lejsa Taia Aleksandrom Ferkom natalija verboten Dejanom Bojičem Nuša Drašček miha lorella flego

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita starleta Aneta Salihović končno priznala rizično nosečnost