objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 13. julij 2010 ob 07:05

Neverjetno: mama tabloidov Jeklinova pred sejo jokala zaradi Golobiča
To so težki časi za stranko Zares: na seji sveta prvak stranke in minister Gregor Golobič pričakovano ni ponudil odstopa
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič je na včerajšnji seji sveta zagotovil, da "ne bo ponudil odstopa" z mesta predsednika stranke Zares, glasovanje o njegovi zaupnici pa bo jeseni, ko ga bodo zanesljivo znova izvolili za predsednika Zaresa.
Na svetu ni bilo ministrice za javno upravo Irme Pavlinič Krebs, ki je bila na pogajanjih s sindikati javnega sektorja, so pa člani in članice sveta z burnim aplavzom pozdravili bodočo ministrico za gospodarstvo Darjo Radič. Prišla je na svet stranke in tako "prekinila tradicijo neudeleževanja ministra za gospodarstvo (Mateja Lahovnika, ki je med sejami sveta Zaresa praviloma raje pazil svoja otroka; op.a.) na sestankih stranke Zares," je prihod Radičeve komentiral Golobič. Kar zadeva morebitni izstop ministrice Irme Pavlinič Krebs, pa Golobič ocenjuje, da je sicer možen, vendar ga ne pričakuje. To "ni neka opcija," meni lider Zaresa Gregor Golobič.
Dobili pa smo tudi nove ženske politične solze. Več kot dvajset let potem, ko je Sonja Lokar jokala zaradi odhoda delegacije slovenskih komunistov iz Beograda in seje CK ZKJ, ki jo je vodil pokojni srbski lider Slobodan Milošević, je na včerajšnji seji sveta Zares jokala in točila solze Bernarda Jeklin, nekdanja urednica revij Jana in Lady, znana kot mama slovenskih tabloidov. Zajokala je ob prihodu na sejo in dejala, da je Gregor Golobič zanjo "še vedno najpametnejši slovenski politik," toda njegovo solastništvo podjetja Ultra je breme za Zares. "To so težki časi za stranko Zares," priznava gospa Bernarda Jeklin.
Mimogrede, nekako "težki časi" so očitno tudi za Bernardo Jeklin, ki je letos menda komajda še lahko prišla na tradicionalni junijski piknik revije Lady v ljubljanskem Tivoliju. Mali medijski tajkun Matej Raščan, lastnik založniškega podjetja Delo Revije, ki izdaja tabloidno Lady, je po naših informacijah nadrl odgovorno urednico Lady Barbro Jermann, ker je na piknik povabila Jeklinovo, ki je Raščan ne mara. Jermannova nam je to sicer uradno zanikala, toda govorice nam je potrdilo več novinark Dela Revij.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregor Golobič Irme Pavlinič Krebs Darjo Radič Mateja Lahovnika Sonja Lokar Slobodan Milošević Bernarda Jeklin Matej Raščan Barbro Jermann

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Neverjetno: mama tabloidov Jeklinova pred sejo jokala zaradi Golobiča