objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 8. junij 2010 ob 15:35

Konec ene kariere: Sabina Remar ne bo več manekenka, niti pevka
Bila bi voditeljica: nazadnje je zvozila dogodek predstavitve Solexovih koles na električni motor in menda ima vsakič manj treme
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Sabina Remar, nekdanja miss Universe Slovenije, manekenka, fotomodel in Playboyeva nagica, ki ji je manekenska kariera v Milanu pričakovano padla v vodo, menda zaradi zobnega aparata, se je odločila, da se ne bo več ukvarjala niti s petjem. Spomnimo; pred dvema letoma se je misica lotila solo glasbene kariere in v neki diskoteki v Ajdovščini tudi odpela komad Baraba, spremljala sta jo avtor njene pesmi Srečko Čož in njen takratni fant, nogometaš Sebastjan Cimirotič. Ampak s tem se je njena pevska pot tako rekoč začela in tudi končala. Temnolaska, ki ji manekenska kariera niti na domačih tleh ne gre tako, kot bi si verjetno želela (njena sprehajanja po modnih pistah so v glavnem vezana na drugorazredne blagovne znamke in trgovine), se po novem vidi v vlogi voditeljice oziroma povezovalke dogodkov.
Za tabloidno revijo Nova je potrdila, da je petje obesila na klin, in razložila, kje oziroma kako bo v prihodnje gradila svojo kariero. "Res je, to zgodbo sem končala. Zelo pa me veseli vodenje dogodkov. Nazadnje sem vodila dogodek predstavitve koles na električni motor Solex in moram reči, da imam vsakič manj treme. To je bil že moj četrti dogodek in resnično uživam v tem delu."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Srečko Čož Sebastjan Cimirotič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Konec ene kariere: Sabina Remar ne bo več manekenka, niti pevka