objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 7. junij 2010 ob 13:41

Zvečer po referendumu je Pahorja in druge v prestižni As povabil Janković
Ljubljanski župan naj bi izgubil stavo (stavil je na 60 proti 40 za arbitražni sporazum), Pahorju, Kresalovi in Erjavcu pa sta se v restavraciji As pridružila tudi Vlado Miheljak in Nikola Damjanić
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Na postreferendumsko zabavo v prestižno ljubljansko restavracijo As, kamor so včeraj zvečer prišli vodilni politiki vladne koalicije (razen prvaka stranke Zares in ministra za visoko šolstvo Gregorja Golobiča, ki je šel na Pop TV), je povabil ljubljanski župan Zoran Janković. Uradno naj bi vabil zato, ker je izgubil stavo; stavil naj bi namreč na rezultat 60 proti 40 v korist arbitražnega sporazuma.
Zoran Janković je v As povabil predsednika vlade Boruta Pahorja, njegovo šefinjo kabineta Simono Dimic, ministrico za notranje zadeve in predsednico LDS Katarino Kresal, šefa stranke DeSUS Karla Erjavca, kolumnista in enega izmed vodilnih mnenjskih voditeljev politične levice Vlada Miheljaka ter direktorja Ninamedie (agencije za merjenje javnega mnenja) Nikolo Damjanića. Skupinici, ki naj bi bila "bolj ali manj naključna," se je pridružil tudi nekdanji predsednik državnega sveta Ivan Kristan.
Zabavo so po prvih kozarcih vina in predjedi zapustili Pahor, Erjavec in Dimičeva, drugi so ostali na večerji. Slučajno, morda pa tudi ne, ampak Vlado Miheljak, znan kot hud Pahorjev kritik, se je vsedel na nasprotni konec mize, stran od premiera (Miheljak tudi zelo malo časa ostal), pri sosednji mizi pa so se znašli še posamezni člani pomladka LDS. Kasneje so prihajali tudi drugi, med njimi minister za zunanje zadeve Samuel Žbogar.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorja Golobiča zoran janković Boruta Pahorja Simono Dimic Katarino Kresal Karla Erjavca Vlada Miheljaka Nikolo Damjanića Ivan Kristan Samuel Žbogar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zvečer po referendumu je Pahorja in druge v prestižni As povabil Janković