objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 5. junij 2010 ob 07:13

Plačaš nekaj manj kot deset jurjev, pa ti Artur Štern priseksa otroka
Razvpiti doktor znanosti naj bi za plačilo pomagal ženskam, katerih možje so neplodni. Toda epruvete ne pridejo v poštev, samo seks
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Škandalozni intelektualec Artur Štern, ki je s svojo ženo La Toyo načrtoval porno biznis, je prišel na novo bizarno idejo. Tokrat se bo posla lotil sam.
"Ko ne bom več z La Toyo ali pa če bom še, se lahko vse ženska, ki imajo neplodne može, obrnejo name. Jih bom oplodil. Vse bo pravno urejeno, podpisana pogodba, da Artur ne plačuje alimentov, in naveden znesek, manj kot 10.000 evrov. Mi pa mora biti ženska všeč, mora biti inteligentna, prisebna,"
pojasnjuje Štern, ki je to idejo sicer že pred leti predstavil v svoji knjigi Skrb za gene. Na vprašanje, kako bo to sprejela La Toya, ki naj bi bila že tako hudo ljubosumna, pa je odgovoril, da ona nima ničesar s tem. Nikakor pa ne pride v poštev umetna oploditev, ampak zgolj po naravni poti s seksom in ljubeznijo za eno noč. Ali pa tudi večkrat, če prvič ne bi uspelo.
Po novem zagotovo najbolj razvpita slovenska zakonca pa se tudi po poroki ves čas kregata. Strastna kot sta, se v trenutku spičita, a kaj kmalu tudi pobotata. Vse se tako bliskovito odvija, da komaj sledimo, sta pa vsekakor več narazen kot skupaj. Pornesa pakira kufre, se nekaj dni kuja, pa spet pride nazaj k svojemu možu ... Zadnji večji kreš sta imela minulo sredo med triurnim intervjujem za hrvaško Nova TV, o čemer smo na našem portalu že poročali. Takrat jo je razvpiti doktor znanosti žalil in sprovociral do te mere, da ga je usekala. Štern je za naš portal priznal, da je bilo to že drugič.
"Prvič je bilo menda za moj rojstni dan. Rekel sem ji, da ko je to naredila moja bivša žena tretjič, je ostala brez zob," je razložil intelektualec, ki sicer zase trdi, da je miroljuben in ne pretepa žensk, se pa brani, kadar je to potrebno. In to se je že nekajkrat v preteklosti tudi zgodilo. Toda kljub vsemu se je parček konec tedna skupaj odpravil na bogračijado v Mursko Soboto, izlet pa je bil hkrati tudi njuno prvo poročno potovanje.
"Tam sem pecal prasice z veliki ritmi in La Toya se je potem omehčala," nam je zaupal doktor. Nato sta se imela fajn, se skupaj slikala in celo dvakrat seksala. Ampak ne v javnosti, temveč v hotelski sobi. Spoznala sta tudi nekega zobozdravnika in se z njim zmenila, da pornesi pobeli zobe, Arturju pa naredi neka zalivk. Zato je Štern svoji prsati ženi predlagal, da bi ostala tam do ponedeljka in bi šla še k zobozdravniku. In se je strinjala. On je v nedeljo še pijančeval, ona pa spala. V hotel se je vrnil ob dveh popoldan in ji povedal, da je srečal nekega lokalnega 'cigana' ter ga vprašal, če je Litafete cigansko ali šiptarsko ime, ker ga je to pač zanimalo. La Toyino pravo ime je namreč Litafete Murati.
"Ona je znorela, začela je srat ... začel sem se dreti po hotelu, njo sem napizdil, nato sva se pomirila in sem jo pofukal, ob šestih zjutraj sva šla spat,"
je eno od njunih burnih avantur za naš portal opisal Štern. Ona se je nato odločila, da gre domov, on pa je ostal. S prijateljem Radetom je šel na njegov vikend pri Lenartu, zdaj pa je pri njem v Mariboru, pa tudi pri zobozdravniku je bil. Zanimalo nas je, kaj je zdaj z La Toyo. "Včeraj sem jo poklical, da ne bi imela ona filinga, da mora po vsakem prepiru poklicati. Rekel sem ji, da jo imam ne glede na vse rad. Rekla je, da bo poklicala zvečer, pa ni," je še razložil Štern, ki se zaradi tega menda pretirano ne obremenjuje. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern La Toyo Litafete Murati Radetom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Plačaš nekaj manj kot deset jurjev, pa ti Artur Štern priseksa otroka