objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 26. maj 2010 ob 07:24

Prva žrtev blamaže izbora miss Universe: Jaka Rozman ostal brez službe
Delo Revije je zapustil glavni organizator dogodkov, ker naj bi mu vodstvo podjetja hotelo naprtiti njihovo najnovejšo kalvarijo
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekaj dni po blamaži z razglasitivjo miss Universe Slovenije je založniško podjetje Delo Revije zapustil Jaka Rozman, glavni organizator dogodkov Dela Revij, od medijskih nagrad viktorjev do miss Universe. Rozman podjetje zapušča po šestnajstih letih, menda zato, ker naj bi mu lastnik in direktor Dela Revij Matej Raščan ter njegov direktorski namestnik Roman Rep želela naprtiti kalvarijo z miss Universe Slovenije 2010, zato je raje dal odpoved. Podrobnosti ni želel komentirati, povedal je le, da je pravzaprav odhajal že dlje časa, v prihodnje pa se namerava posvetili svojim poslom na Primorskem.
Nikakor pa ne drži informacija, da vodstvo družbe Delo Revije načrtuje odpuščanje 20-25 ljudi.Na komentar vodstva Dela Revij še čakamo.
Hkrati je slišati, da naj bi Matej Raščan načrtoval večje odpuščanje zaposlenih, tako naj bi vodstvo Dela Revije na cesto kmalu postavilo vsaj dvajset do petindvajset ljudi, trdijo naši viri. Poleg tega naj bi Raščan prodajal peto nadstropje v Delovi stolpnici, uredništva posameznih edicij, denimo tabloidne revije Lady, pa naj bi preselili eno nadstropje višje; družba Delo Revije ima v lasti tudi šesto, sedmo in osmo nadstropje Delove stolpnice, pri čemer večino osmega nadstopja zaseda tekstilno podjetje Rašica, katega izvršna direktorica je Raščanova beograjska zaročenka Marija Pandrc.
Irena Kolenc, ki na Delu Revijah vodi tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, pa nam je sporočila, da "naše domneve v veliki večini žal ne držijo. Delno drži le, da Jaka Rozman zaključuje sodelovanje z družbo Delo Revije, vendar ne zato, ker bi mu želeli naprtiti kalvarijo pri izboru Miss Universe Slovenije 2010. Nikakor pa ne drži informacija, da vodstvo družbe Delo Revije načrtuje odpuščanje 20-25 ljudi."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jaka Rozman Matej Raščan Roman Rep Marija Pandrc Irena Kolenc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prva žrtev blamaže izbora miss Universe: Jaka Rozman ostal brez službe